2024-11-13
《邪惡巨無霸炸雞🐣》———————————————#巷仔內🇹🇼-呢間位於觀塘工業中心既台式小店,由台灣人主理,用心經營,食物都幾地道,環境亦好寬敞光猛,坐得幾舒服😌-🐔 手撕巨無霸炸全雞賣相超靚,即叫即炸,炸雞外皮香脆,肉質鮮嫩多汁,可以沾揀唔同口味嘅味粉,個人覺得炸雞本身已經好夠味~我哋就揀咗一般椒鹽同檸檬椒鹽,令味道更加惹味😝 留意返炸雞嘅供應時間,平日下晝要兩點後先有得賣,但好似我哋咁weekend 星期六日嚟就全日都有供應🤗-另外我哋嗌咗個下午茶,魯肉飯好有台灣風味,魯肉肥而不膩,滷汁香濃入味🤩 跟餐有幾粒起司牛肉啵啵,都幾得意,口感軟淋,牛香濃郁🐮另外再加咗啲小食,快樂地瓜球同馬告香腸質素都唔錯~-最抵玩嘅係餐廳由4PM至9PM飲品係自助型式任飲,例如古早味冬瓜茶、綠茶,性價比好高💰-⭐價錢參考:手撕巨無霸炸全雞:$198快樂地瓜球:$38波霸鮮奶茶:$32魯肉飯+起司牛肉啵啵:$42馬告香腸:$35🍌抵deal 指數:7/10
———————————————
#巷仔內🇹🇼