ZipZip前身就係大家已熟悉餐廳既Mamaday,裝修同環境都一流,好多打卡位chill吓😙唔單止入面環境正,外面行入餐廳條樓梯同門口都好有特色,有復古感覺🥹夏天熱辣辣,呢度嘅冷氣亦好足夠!✨以為…食緊…片皮鴨比蕯 $138☞整體成個pizza唔錯,第一次食片皮鴨pizza覺得好特別有驚喜🥰所有材料好足料,芝士味濃!😛✨炒你帶子沙嗲香港製造蝦籽撈麵 $142☞大大粒既帶子🥹呢個一般,唔太食到好出嘅沙嗲味,似平時食嘅蝦籽麵~✨蜜糖芥末雞翼 $78☞雞翼炸得啱啱好,皮脆脆香噴噴。芥末味好出,鍾意食芥末嘅你,唔好錯過呀!😆✨豆漿加豆腐加豆腐雪糕加芝麻沙冰 $58☞聽到個名都覺得好有豆味,飲落去豆味香濃既,但甜度亦唔會好甜。成個感覺好清涼好fresh🙌🏽✨特濃脆脆朱古力窩夫配焦糖香蕉 $88☞呢個朱古力窩夫真係唔話得,同其他相比朱古力味夠濃而且熱辣辣,再加上朱古力醬,不得了😋🥹再配上雪糕同焦糖香蕉,食到停唔到😙

以為…食緊…片皮鴨比蕯

✨豆漿加豆腐加豆腐雪糕加芝麻沙冰 $58
特濃脆脆朱古力窩夫配焦糖香蕉

✨特濃脆脆朱古力窩夫配焦糖香蕉 $88
蜜糖芥末雞翼
$150 (Dinner)
以為…食緊…片皮鴨比蕯
炒你帶子沙嗲香港製造蝦籽撈麵