2024-08-18 174 views
💖 PAUSE IT (元朗)✨元朗朗樂路1號元點L1 樓B120號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️YOHO MIX個廁所真係夠晒隔涉,基本上係行晒成個MIX先搵到,搵廁所嘅時候我就發現咗呢一間餐廳,之前見好多朋友介紹過,所以好想食😳▫️明太子櫻花蝦意大利粉🍝 $98初頭睇落去佢嘅賣相係平平無奇,只係一堆粉紅色醬汁嘅意粉配上青綠色嘅青瓜絲🤫。但係第一啖食落去我竟然有覺得驚喜🥳,明太子嘅味香辣感覺再配埋淡淡嘅櫻花蝦香,頓時覺得好惹味。雖然佢嘅醬汁係比較膩,但係配埋清新嘅青瓜就中和返🥳▫️黑椒牛肉多士配薯條🥪 $88初頭諗住嗌漢堡包嘅,但係見到隔籬枱食呢個多士賣相好吸引所以就轉左食呢個😚。上面有一隻好大粒煎得好靚嘅太陽蛋🍳,然後下面就有黑椒牛肉片,食落有少少似鴨胸嘅煙燻味😋下面仲有火箭菜🫶🏻整體嚟講勁好食👍🏻▫️黑芝麻拿鐵🖤 $42好靚嘅拉花,一上到枱我就同老公喺度估到底係咩公仔🤣,我就覺得係獅子,老公覺得係狼或者熊,最後問職員,佢話係柴犬嘅拉花😆,大家又覺得似唔似呢🤣。味道嚟講佢唔甜,好啱飲!而且芝麻味好濃郁,飲到個底有少少似食緊芝麻醬🖤▫️西班牙鮮奶咖啡☕️ $44老公話未試過西班牙咖啡所以

💖 PAUSE IT (元朗)
✨元朗朗樂路1號元點L1 樓B120號舖

▫️明太子櫻花蝦意大利粉🍝 $98

▫️黑椒牛肉多士配薯條🥪 $88

▫️黑芝麻拿鐵🖤 $42

▫️西班牙鮮奶咖啡☕️ $44
老公話未試過西班牙咖啡所以就試吓😉佢話飲落去個咖啡味好香濃,確實係同平時嘅有唔同😌

想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysmamalife
如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
2024-08-15
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)