2021-03-09
《 中環輕食之選😍🥑好味wrap❗️ 》@kale_hk 🥑GREENIE $88 (9.5/10)🦀 Crab Meat Salad (9.3/10)比 @hkbreadie 燒着左今次終於搵朋友同我去咗食 @kale_hk 😆❤️諗都唔使諗就決定嗌greenie!🌯🥑有我最鍾意嘅牛油果🥑豆腐🧡羽衣甘藍🥬同埋沙律菜🍀配上garlic mayo同埋我第一次試嘅hummus🥗好有驚喜!雖然材料簡單但係加埋一齊食好有層次🥺而且hummus好惹味❤️然後最鍾意就係佢嘅全麥wrap皮🌯❗️❗️雖然冇加熱過但係feel到佢好厚身而且夠煙韌😭💕扎實得黎好有咬口😝咀嚼之間有淡淡嘅麥香!然後蟹肉沙律都好正!🦀冇諗過佢會有咁多蟹肉😂好新鮮又多汁!配上新鮮嘅沙律菜仲有蔬菜例如南瓜🎃唔會太Heavy!食完之後已經愛上左佢嘅全麥餅皮決定要試晒佢所有wrap!!!😎❗️❗️❗️❗️💯💯💯——————————————————-📍Kale (中環)中環利源西街26號地舖#hkfood #hkfoodie #hkfoods #hkfoodlover #foodporn #food #foodie #foodblogger #hkfo
@kale_hk
🥑GREENIE $88 (9.5/10)
🦀 Crab Meat Salad (9.3/10)
——————————————————-
📍Kale (中環)
中環利源西街26號地舖
#hkfood #hkfoodie #hkfoods #hkfoodlover #foodporn #food #foodie #foodblogger #hkfoodblogger
#eating #hkfoodporn #hkig #hkfoodlovers #hongkong #hongkongfoodie #hongkongfood #hongkongfoodblogger #中環美食 #hongkongfoodguide #香港 #香港美食 #美食 #吃貨 #hkdessert #香港旅行 #黃店 #黃色經濟圈 #黃店地圖 #香港甜品 #香港加油