2022-07-26
夏天真係熱到喊🌞忍唔住要食雪糕🍦抱住好高期望,去試🇦🇺澳洲過江龍Gelato🦘,又幾有驚喜😳如果平日少啲人,店員會俾你試味🥄,不過有啲熱情啲,有啲就幾🌚所以睇下你好無彩🐒🌊喜歡就記得CLS 再加Bookmark🔖🙂#小胖遊中環🐠—————————————————有專為香港🇭🇰而設的口味,而且每周都有Specials,試過Matcha Do About Nothing🍵都幾好食!不過我哋都係揀返招牌開心果同Boysenberry😏🔹2 SCOOPS $75Pistachio一入口瞬即被開心味香氣包圍🫶🏻真係超級無敵好味!用上義大利西西里島開心果💚,味道濃郁醇厚,滑順質感,開心果控必試🥹Boysenberry他們自家乳酪同莓果醬🍓口味,絕對係Classic不敗組合,🥛奶香又口感幼滑,酸甜相間真係愈食愈開胃🥰甜度剛剛好,完全不膩👍🏽值得一讚🍨唔算好易溶💦(圖4)—————————————————🧜🏻♂️口水度:🌕🌕🌕🌕🌗🤑性價比:🌕🌕🌕🌘🌑🧚🏻♀️打卡值:🌕🌕🌖🌑🌑🥰舒適度:🌕🌕🌕🌑🌑👅回頭率:🌕🌕🌕🌕🌘.♟Overall♟價錢真係唔平,但so far喺香港🍨佢哋嘅雪糕真係我哋食過最岀色,口
🌊喜歡就記得CLS 再加Bookmark🔖🙂
#小胖遊中環🐠
—————————————————
🔹2 SCOOPS $75
Pistachio
Boysenberry
👍🏽值得一讚🍨唔算好易溶💦(圖4)
—————————————————
🧜🏻♂️口水度:🌕🌕🌕🌕🌗
🤑性價比:🌕🌕🌕🌘🌑
🧚🏻♀️打卡值:🌕🌕🌖🌑🌑
🥰舒適度:🌕🌕🌕🌑🌑
👅回頭率:🌕🌕🌕🌕🌘
♟Overall♟
價錢真係唔平,但so far喺香港🍨佢哋嘅雪糕真係我哋食過最岀色,口感細緻又滑啫啫,仲有好多口味,下次經過再試😛