The Farmhouse 咖啡廳

我哋好少去食自助餐🍽️皆因食量不大🤭,不過適逢生日🎂慶祝,再加上半價優惠💰,所以就去嘗試一下😊我哋去嘅係香港維港凱悅尚萃酒店The Farmhouse 咖啡廳☕️,6️⃣月同7️⃣月自助餐🍽️係以東南亞風味作主題,岩哂喜歡熱食嘅我☺️我哋係午餐時間⏰去,入到餐廳見到大大嘅落地玻璃,陽光☀️透入室內,環境真係好舒服😌🔥熱盤方面:泰式燒魷魚🦑、泰式船麵🍜、星洲辣椒炒大蝦🦐同星洲滷水鴨🦆等,全部都好惹味😋❄️冷盤方面:有蝦🦐、蜆、螺🐚同青口,仲有印尼加多加多雜菜沙律🥗同刺身🍣🧁甜品方面:有菲律賓甜品🍧halo halo,旁邊就係大大個雪糕櫃🍦,有很多不同口味雪落可以㨂👍🏻由於阿仔冇偏食,所以全部食物🥘佢都想試哂🤣,喜愛嘅水果🍉、雪糕🍦同飲品🥤,全部都可以任飲任食,真係大滿足😌,最重要係,6️⃣歲以下係唔收錢,所以阿仔係免費食😆😆😆除咗食之外,場內仲有個小小嘅「Kids Club Play Area🚂」比4️⃣-🔟歲小朋友👧🏻👦🏻免費🆓玩。阿仔食飽飽可以去玩,媽媽就可以輕輕鬆鬆繼續食,非常正😋,下次再有優惠要再去👍🏻

2024-06-20
$250 (Lunch)
Celebration
Birthday