去咗「相馬日式火鍋」湊熱鬧。食到飽嘅超抵收費,一流豐富選擇。▶️芝士龍蝦湯茶碗蒸◀️龍蝦蒸茶碗煮得時間剛剛好,淋上綿綿芝士湯汁,吃落口香滑得來細緻,一試就愛上👍🏽。▶️任食惹味龍蝦雞煲◀️呢道龍蝦雞煲料理,每口都可以食得到豐富的口感同風味,味道更提升了一大截😋。▶️極尚龍蝦蒸海鮮◀️海鮮選擇豐富,包括龍蝦、鮑魚、鮮魚、貴妃蚌、扇貝同蝦,新鮮海鮮完全可以滿足全場食客的需要,口感合適👍🏽。▶️火鍋湯底: 中華辣湯◀️湯底來自傳統辣湯,鹹鹹辣辣,能把所有食物的味道帶出來,特別推薦試一下👍🏽。▶️優質豚肉◀️豚肉肉質細膩不柴,為火鍋增加更多的口感,豚肉配合辣湯底,讓味蕾感受更強烈的刺激😋。▶️任食多款口味單骨雞翼◀️唔可以錯過佢地嘅雞翼,超多唔同既味道簡,滿足了我嘅滿份快樂😄。
▶️芝士龍蝦湯茶碗蒸◀️

▶️任食惹味龍蝦雞煲◀️