2018-03-08
今日同老婆懶懶地唔想周圍去就去左附近一間係九龍城都幾出名既韓燒店進行晚餐我們選擇左既有1. 1++韓牛貝身肉2. 頂級五花腩3. 秘製醬汁牛肋條4. 薄切牛舌5. 醬油蟹6. 菠蘿梳打&青檸檬梳打------------------------------1++韓牛貝身肉肉味好濃 好正 唔乾唔(鞋)配上蔥花吊味一絕------------------------------頂級五花腩 侍應適心教導煮法同食法服務好好 肉既品質亦都係中上先燒上方脂肪至白脆金黃然後再燒另外三面至甘香最後再燒兩面至肉身7成熟備用再用剪刀逐一剪下所喜歡的大細以方便燒熟再進食不錯 大家可以一試------------------------------牛肋條味道唔錯 剪開自己喜愛的尺寸再燒味道佳 配上燒肉汁 洋蔥 蔥花進食哇說不出的好味道------------------------------薄切牛舌亦都係我老婆最愛味道好好 多種食法 任何口味人士也適合點菜------------------------------醬油蟹本人的口味不喜歡因為醬油味太重 蟹膏又好似唔知點咁但一切都係唔岩我口味 唔關食物質素事交
就去左附近一間係九龍城都幾出名既韓燒店進行晚餐
總結:
味道 環境 服務都好好
會再食
價錢亦都唔貴 平民價
多謝收看------------------------------