Suage Special湯咖喱呢款Suage Special湯咖喱真係一試難忘!🍲 湯底香濃得黎唔會太膩,啖啖都係北海道嘅風味。🍂 食材新鮮,蔬菜入味,雞肉嫩滑,每一啖都係享受。😋 食完之後,個胃暖笠笠,真係好滿足!💖 湯咖喱嘅起源其實係來自北海道嘅寒冷天氣,當地人為咗保暖而創作出黎,真係一絕!❄️炙燒豚角煮湯咖喱炙燒豚角煮湯咖喱簡直係味蕾嘅盛宴!🔥 豚角煮得入味,肉質軟腍,入口即融,真係令人回味無窮。🍖 炙燒過嘅表面帶有微微焦香,同湯咖喱嘅濃郁味道完美融合。👌 食嘅時候,仲可以感受到啲肉汁同湯汁一齊爆發,真係好過癮!💥 呢款菜式絕對係肉食愛好者嘅福音,食完之後,你會覺得自己好似去咗一趟北海道咁!✈️
Suage Special湯咖喱

炙燒豚角煮湯咖喱