2024-12-03
♡ ♡ ♡ ♡ 荃灣 - 千海水產海鮮火鍋放題 ♡ ♡ ♡ ♡ 『 無限海鮮自助撈❇️ 放題任食🙆🏻♀️人均$2XX起 』之前見到內地啲餐廳有 #自撈海鮮 幾正原來香港都有間可以即撈自煮嘅火鍋放題今次去完覺得幾吸引啊 下次要encore 🔥餐廳食物選擇多多 飲品、熟食、甜品都有大量選擇最重要係餐廳嘅自助撈海鮮區域會不停補貨真真正正🧜🏻♀️無限量任撈任煮🙆🏼♂️海鮮選擇豐富 而且好新鮮全部都游緊水呢次我去,有蟹、大頭蝦、鮑魚、白蛤、蜆、青口、花螺自己撈完之後 工作人員會幫忙清洗等一陣就拎得 最喜歡食大頭蝦因為多膏💛花螺好鮮甜💓呢度一個價錢可以食2小食好抵啊 而且店內地方好大坐位舒服 😌 ◆*.◆*.◆*.餐廳資訊◆*.◆*.◆*.📍 千海水產海鮮火鍋放題 (荃灣)荃灣大壩街4-30號荃灣廣場B1樓B126號舖喜歡我嘅分享:請follow, like and share @elaine.eat 🔎冇頭緒:#elaineeat🔎發掘同區美食:#ee荃灣🔎發掘同類美食:#ee火鍋 #hkfoodie #hkfoodblogger #instafood #hkblogger #
『 無限海鮮自助撈❇️ 放題任食🙆🏻♀️人均$2XX起 』
之前見到內地啲餐廳有 #自撈海鮮 幾正
原來香港都有間可以即撈自煮嘅火鍋放題
今次去完覺得幾吸引啊 下次要encore 🔥
餐廳食物選擇多多
飲品、熟食、甜品都有大量選擇
最重要係餐廳嘅自助撈海鮮區域會不停補貨
真真正正🧜🏻♀️無限量任撈任煮🙆🏼♂️
海鮮選擇豐富 而且好新鮮
全部都游緊水
呢次我去,有蟹、大頭蝦、鮑魚、白蛤、蜆、青口、花螺
自己撈完之後 工作人員會幫忙清洗
等一陣就拎得
最喜歡食大頭蝦因為多膏💛花螺好鮮甜💓
呢度一個價錢可以食2小食
好抵啊 而且店內地方好大
坐位舒服 😌
◆*.◆*.◆*.餐廳資訊◆*.◆*.◆*.
📍 千海水產海鮮火鍋放題 (荃灣)
荃灣大壩街4-30號荃灣廣場B1樓B126號舖
🔎冇頭緒:#elaineeat
🔎發掘同區美食:#ee荃灣
🔎發掘同類美食:#ee火鍋
#hkfoodie #hkfoodblogger #instafood #hkblogger #hkkol #探店 #香港博主 #餐廳分享