2024-10-30
差唔多萬聖節,同朋友去附近感受氣氛,係下一埸之前我哋就係附近食野打底,經常行過蘭桂坊德都見到「霸嗎拉麵」人山人海,我哋今日有啲早7:00PM就食晚餐了!店員推介「蒜山黑蒜醬油拉麵」話係依家既限定,喜歡食蒜一定唔可以錯過,真係有「蒜山」Feel,蒜山經過爆炒幾香口,同埋佢個湯好濃郁,重口味人士之選😗另外仲order左個「灸燒豚肉味玉拉麵」,呢個本身附上味玉,我好喜歡日式流心蛋,屋企整都要花啲功夫😖去拉麵店我係必點,灸燒豚肉表面微微焦香😎又真係幾好食🤤另外我哋就嗌咗「沙拉唐揚炸雞」、「信州蘋果梳打」、「靜岡蜜瓜梳打」,無論小食定飲品都幾多選擇🙆🏻♀️我哋要食到差唔多八點出返嚟,就開始有人龍🤓想食一定要早啲到😏✣ 蒜山黑蒜醬油拉麵 $95✣ 灸燒豚肉味玉拉麵 $95✣ 沙拉唐揚炸雞 $38✣ 信州蘋果梳打 $28✣ 靜岡蜜瓜梳打 $28✣ +味玉$15
✣ 蒜山黑蒜醬油拉麵 $95
✣ 灸燒豚肉味玉拉麵 $95