2022-11-19
Twinkle Baker Decor港九新界設有超過10間門市,以靚靚造型蛋糕成名成為人氣蛋糕店,前排推出麻糬曲奇,曲奇餅同麻糬夾埋係點架呢🤔?QQ麻糬曲奇有6款口味選擇:❀岩鹽朱古力❀榛子❀宇治抹茶❀伯爵茶❀黑芝麻 ⇢ 新產品🆕❀摩卡咖啡 ⇢ 新產品🆕——————————————♥———————————————- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 每件都用小袋仔裝著,上面印左麻糬貓貓🐱被人摵既樣,好可愛😍,曲奇餅屬於正常Size,一摵開就見到拉絲既QQ麻糬,口感煙韌,但餅皮就……純粹試過就算♥️ 岩鹽朱古力QQ麻糬曲奇🍪 $28Chocolate With Rock Salt QQ Mochi Cookies 可可味並唔濃郁,微微甜,岩鹽好低存在感,甚至有一刻覺得唔存在。♥️ 榛子QQ麻糬曲奇🍪 $28HazeLunt QQ Mochi Cookie榛子🌰同朱古力差唔多味,完全冇榛子獨特既味道。- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
QQ麻糬曲奇有6款口味選擇:
❀摩卡咖啡 ⇢ 新產品🆕
♥️ 岩鹽朱古力QQ麻糬曲奇🍪 $28
♥️ 榛子QQ麻糬曲奇🍪 $28
HazeLunt QQ Mochi Cookie
榛子🌰同朱古力差唔多味,完全冇榛子獨特既味道。