𝐏𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜 𝐇𝐨𝐥𝐢𝐝𝐚𝐲嘅星期一黎到呢到幫襯,估你唔到居然可以享用$𝟏 𝐌𝐎𝐍𝐃𝐀𝐘餐單🤩每兩個人就可以𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫一份𝐦𝐚𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐮𝐫𝐬𝐞之後另一份可以以優惠價$享用!係無𝐛𝐨𝐨𝐤位嘅情況下都超級好彩可以獲安排坐窗口位,可以望到無敵大海景🌊野食好正,完全可以值得𝐞𝐧𝐜𝐨𝐮𝐫𝐞🤩 - ✤ 曳曳馬沙文 $𝟐𝟔𝟎 ⭕️推薦推薦⭕️ 𝐌𝐚𝐬𝐬𝐚𝐦𝐚𝐧一直係其中一款最愛嘅咖哩,味道豐富濃郁,辣度相對溫和!呢個煮法配上和牛面頰肉,切開軟稔無比,配菜嘅薯仔都好入味🥹味道比較濃郁,配飯最合適不過!另外跟有自家製烤餅𝐑𝐨𝐭𝐢,個人就唔太喜歡呢個烤餅,偏油膩少少🥹 ✤ 紅咖喱虎蝦 $𝟏 (原價$𝟐𝟑𝟎) ⭕️推薦推薦⭕️虎蝦超級大隻,蝦頭仲有唔少甘香蝦膏,肉質彈牙,相當滋味!配菜有酸甜嘅烤菠蘿🍍、椰子,味道偏甜,同樣用黎配以飯食好出色! ✤ 豬腩肉烤生菜包 $𝟏𝟓𝟎 ⭕️推薦推薦⭕️呢度嘅烤黑毛豬腩肉整得好出色!絲毫不覺得肥膩,配合小葉生菜、芝麻葉🥬,再點少少芥末醬,口感層次豐富! ✤ 香蒜葱花蛋炒飯 $𝟕𝟎 炒飯雖然望落簡單,但係需要炒到夠乾身真係好考功夫,炒飯份量十足、配以簡單雞蛋🍳、蒜以及蔥調味,非常推薦
✤ 曳曳馬沙文 $𝟐𝟔𝟎

✤ 紅咖喱虎蝦 $𝟏 (原價$𝟐𝟑𝟎)

✤ 豬腩肉烤生菜包 $𝟏𝟓𝟎

✤ 香蒜葱花蛋炒飯 $𝟕𝟎
炒飯雖然望落簡單,但係需要炒到夠乾身真係好考功夫,炒飯份量十足、配以簡單雞蛋🍳、蒜以及蔥調味,非常推薦大家叫黎撈咖喱食🍛

✤ 香蒜辣椒炒通菜 $𝟔𝟎
呢個價錢真係平過大排檔🤣調味偏濃郁,相當辣,用上豆瓣醬、辣椒、蒜,略為覺得有少少偏鹹,不過都好惹味🌶️

✤ 泰式蝦片
唔知因為太肚餓定點,呢度一坐低𝐬𝐞𝐫𝐯𝐞嘅蝦片都好惹味,唔似一般蝦餅,咬落去好脆身兼且帶有濃郁蝦味🦐
  • 曳曳馬沙文
  • 豬腩肉烤生菜包