🌊有時喺屋企,就咁嘆個高質海鮮拼盤做晚餐真係覺得人生好完滿😉🌊琴日喺天后蠔灣外賣咗一個海鮮拼盤返屋企食,整體水準高到可以比十個讚👍🏻👍🏻~佢係海鮮拼盤專家,可以自選拼盤內容,而且唔同季節會有唔同驚喜,可以同店員傾返有咩海鮮呢排最靚😉同埋要讚個包裝先,用咗保溫袋再加入面放咗好多冰,返到屋企全部海鮮都仲係好凍嘅狀態,唔驚會壞❤️🌊今次叫嘅海鮮拼盤入面有法國生蠔、車厘蜆、北海道帶子、地中海紅蝦,最後係用紫菜包住食優質馬糞海膽❤️❤️生蠔分好類排好,海水味濃嘅又有,清甜嘅又有,百貨應百客!車厘蜆係平時比較少見嘅款式,鮮甜多汁😛而北海道帶子就穩打穩扎,肉厚鮮甜彈牙!而想大讚紅蝦,爽甜又厚肉,又係平時唔常見嘅海鮮品種~最後海膽入口香濃,都係唔錯😎🛒回購指數:9/10

🛒回購指數:9/10