❤️‍🔥= 極度推介的單品✌🏻 牡丹蝦刺身 兩切 $178油甘魚刺身 兩切 $80鯖魚刺身 兩切 $98 ❤️‍🔥太刀魚 壽司x2 $98 ❤️‍🔥金線鯛 壽司x2 $108鮑魚雞翼 $78 ❤️‍🔥焦糖菠蘿 $32鵝肝牛柳粒石頭鍋飯 $198昆布清酒煮蜆 $108 ❤️‍🔥🔸近排食好多日本菜,而呢間係我嘅誠意推介行列之一😙先講刺身,牡丹蝦刺身蝦肉真係好鮮甜,口感彈牙;油甘魚刺身油脂分佈均勻;但最推介係鯖魚刺身,外皮做咗個燒香,令到魚油標晒出嚟,勁香勁鮮😎🔸壽司部分,太刀魚肉質肥美,經火炙後魚皮富油香,質感好細膩;金線鯛壽司魚肉好新鮮,口感柔嫩!🔸燒物方面鮑魚雞翼係必點,雞翼真係好入味,無骨然後包住隻小鮑魚🫢佢嘅鮮味更加係點睛之筆!焦糖菠蘿燒到恰到好處,係甜食之選!最後鵝肝牛柳粒石頭鍋飯勁大份,鵝肝同牛柳嘅配搭好和諧!而昆布清酒煮蜆係滿分之作,佢啲蜆非常大隻,蜆肉好鮮美,湯底嘅昆布同清酒味道相得益彰😜
❤️‍🔥= 極度推介的單品✌🏻

牡丹蝦刺身 兩切 $178