呢間pancake 真係由剛剛開張到依家 都永遠要排隊食 無論係香港定日本 每次嘅質素都keep 得好好 已經試過無數咁多次😍👧🏻覺得呢間真係算香港數一數二好食嘅梳乎厘pancake但係! 只限於甜pancake 😂之前都試過佢地嘅鹹pancake 就只此一次😣同埋👧🏻覺得唔同分店嘅質素都有少少沙田就未試過 但係銅鑼灣一定好過尖沙咀果一間😩因為銅鑼灣最少擺盤會好少少 但係尖沙咀果一間就淨係擺喺紙盒入面 成件事即刻唔同晒😉👧🏻 #feiching_foodie甜品👦🏻🌟原味疏乎厘pancake其實都試過唔同嘅味 但係最好食一定係佢哋原味😚 無論係日本分店定係香港 佢哋嘅空氣感都恰到好處 份量啱啱好 唔會話太多空氣😂好似冇食過嘢 或者將個心整得太實 另外值得一提嘅係佢哋嘅cream 係自家調配嘅 甜甜地食落有少少新西蘭蜜糖嘅感覺 又唔會太膩 ✨味道恰到好處 同埋淨係得原味先會有 就算係叫其他味道嘅pancake 有佢個cream都唔係同一隻☺️整體來講 呢一間算係👧🏻心目中覺得香港最好食嘅pancake🥰 佢哋嘅飲品皇家厚奶都唔錯 如果有機會大家可以去試吓🤩📌幸福班戟 銅鑼灣新寧道1號利園三
呢間pancake 真係由剛剛開張到依家

如果有機會大家可以去試吓🤩

📌幸福班戟
銅鑼灣新寧道1號利園三期2樓203-205號舖
🚇港鐵銅鑼灣站 F2出口 步行約4分鐘

📌幸福班戟 (K11 Musea)
尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 Musea 2樓233A號舖
🚇港鐵尖沙咀/尖東站 J 出口, 步行約5分鐘

📌幸福班戟 (新城市廣場)
沙田沙田正街2-8號新城市廣場3期3樓A326號舖
🚇港鐵沙田站 A3 出口