呢排周圍發掘梳乎厘pancake🥞❤️留意到呢間位於旺角東MOKO既The Pantry & Chips Republic都有好出名既pancake食😋cafe位置咁方便,決定要黎試試🥰Cafe既設計充滿歐陸風既格調🌿環境舒適企理,服務態度都唔錯💚除左甜品之外,仲有好多野食🫶🏼 意粉、Burger、ADB、薯條、飲品⋯咩都想試下😚我地當日6點半去到,已經有唔少食客入座了,果然係人氣cafe☕️❥ Double Mac 酸青瓜雙層安格斯芝士牛肉漢堡 $135Burger既款式有好多🍔我地叫左Double Mac!Burger好厚身,安格斯牛肉大大份,牛味香濃,唔會煎到好老好乾身😍連埋酸青瓜🥒同埋鹹鹹香香既半溶芝士一齊食😝味道好夾,口感好滿足🥰❥ Sea Urchin & Scallop Linguine $178好creamy滋味既意粉🍝🤎配有海膽同帶子,好正!海膽好鮮甜~帶子微微煎過,好厚身,食落夠彈牙😋每條意粉都沾滿忌廉汁,甜甜地🤤一啖又一啖好滋味🤩💗✨❥ Banoffee Creme Brulee Pancake $119Pancake口感非常鬆軟🥹食落有空氣感🥞面頭有層脆脆既焦糖,好
呢排周圍發掘梳乎厘pancake🥞❤️
cafe位置咁方便,決定要黎試試🥰

Cafe既設計充滿歐陸風既格調🌿
環境舒適企理,服務態度都唔錯💚

Burger既款式有好多🍔我地叫左Double Mac!

好creamy滋味既意粉🍝🤎
配有海膽同帶子,好正!
海膽好鮮甜~帶子微微煎過,好厚身,食落夠彈牙😋
每條意粉都沾滿忌廉汁,甜甜地🤤一啖又一啖好滋味🤩💗✨

Pancake口感非常鬆軟🥹食落有空氣感🥞
面頭有層脆脆既焦糖,好香口!
雲尼拿吉士醬好creamy而唔會膩,連埋pancake一齊食味道一流~(≧▽≦)/~
伴碟仲有香蕉同少少拖肥醬,口感豐富!
Pancake整體既水準好高😍

❥ 焦糖鮮奶咖啡 $48
入口好順滑,幾重奶味,整體唔會過甜,大大杯咖啡好滿足💕

❥ 石榴青檸梳打 $48
平時比較少見到石榴味💚
大大杯,好清新解渴👍🏻
另外仲有d石榴果肉,可以咬下豐富口感🤣
2024-04-25
Type of Meal