✴️放假與好友到Moko睇戲,路經見到戲院側邊,有間簡約清新裝修嘅餐廳, 決定坐低醫下肚仔先😉😄✴️餐廳整潔座位舒適,Menu 內食品選擇多元化,屬於 All day casual dining 類別,包括有 👇🏻Pankcakes,Waffles,Pasta,Burger,Brunch & Coffee...✳️Lunch & Brunch Menu 有十多款套餐選擇包括餐湯或沙律主菜及飲品$88-168✳️Parma Ham & Melon Salad $120巴馬火腿,哈密瓜,Mozzarella 芝士,雜菜配黑醋醬及柚子汁,口味清新醒胃✳️White Wine Mussels $79藍青口以白酒,蒜蓉,小茴香及忌廉作醬料汁熱煮,配烤得香脆嘅多士,非常滋味✳️是日餐湯係蘑菇湯入口綿滑,蘑菇味香濃🍄✳️All Day Brekky $152碟頭上枱非常豐富,賣相顏值高酸種麵包,賓尼迪雞蛋,牛油果,英式香腸,煙肉,小番茄及炒蘑菇,全都是至愛吃的😍✳️Tomino Cheese Burger & Chips $138漢堡包內包涵,安格斯牛肉,燒燈籠椒,煎牛奶芝士,巴馬火腿,份量十足!肉質鮮嫩,牛肉味

包括餐湯或沙律主菜及飲品
$88-168

✳️White Wine Mussels $79

✳️是日餐湯係蘑菇湯
入口綿滑,蘑菇味香濃🍄

✳️All Day Brekky $152
碟頭上枱非常豐富,賣相顏值高

肉質鮮嫩,牛肉味濃,夾雜住少許牛筋粒,非常有咬口感

條狀肉厚嘅薯條夠熱又脆口

✳️Mint Chocolate
薄荷朱古力奶昔
✳️Cappuccino
熱泡沫咖啡
😍以這美味又可當做甜品的餐茶作結尾,令這餐畫上完美的句號💗
2024-08-06
Lunch
  • Pama Ham & Melon salad
  • All Day Brekky
Moko 呢間休閒西餐”The pantry & chips republic “ 開咗幾年都keep住有人氣,是日星期一晚室內竟然全爆滿唯有坐門外座位,更好,感覺更舒適自在無拘束. 呢度出名疏乎厘班戟、漢堡、意粉等一系列西餐. 價錢都幾抵. 飲品造型超浮誇豐富程度真的只此一家,絕對令人驚艷‼️ 叫咗⭐️薄荷終極奶昔 ⭐️西班牙油條奶昔. 賣相好震撼,邪惡度爆燈😈💡,除咗油條,亦有Oreo、朱古力碎、仲有大塊窩夫喺度😳 飲一杯已經好飽. 飲品真係好有心思整,要俾個叻. 難得味道不會過甜. ⭐️鮮茴香白酒忌廉煮藍青口及烤多士份量小巧價錢不貴很適合作開胃菜. 醬汁奶油味香濃散發淡淡白酒清香,青口肉嫩滑. ⭐️三重芝士薯條🍟 呢度叫得chips Republic,薯條梗係要食啦. 金黃薯味十足香脆薯條配埋熱熔水牛芝士、巴馬臣芝士、車打芝士,口感好濃郁. ⭐️鵝肝漢堡包🍔肥美鵝肝配上肉厚漢堡絕對係雙重享受. 車打芝士片溶化滲透味蕾. 無花果醬酸酸甜甜地中和解膩,麵包烘得十分鬆軟漢堡又充滿牛油香,所有材料配搭恰到好處. 😂💯⭐️抹茶忌廉疏乎厘班戟🥞面層鋪滿醇香棉滑抹茶忌廉醬. 班戟入口鬆軟有空氣感,伴碟紅

⭐️鮮茴香白酒忌廉煮藍青口及烤多士

⭐️三重芝士薯條🍟

⭐️鵝肝漢堡包🍔

⭐️抹茶忌廉疏乎厘班戟🥞
面層鋪滿醇香棉滑抹茶忌廉醬. 班戟入口鬆軟有空氣感,伴碟紅豆、脆米、抹茶蕨餅、士多啤梨等增添豐富程度. 班戟配合不同配料吃出不同風味和感覺.

• 薄荷終極奶昔
  • 西班牙油條奶昔
  • 鵝肝漢堡包
  • 抹茶忌廉疏乎厘班戟
  • 三重芝士薯條
  • 鮮茴香白酒忌廉煮藍青口及烤多士
2024-07-10 5137 views
雖然一開始係為左甜品衝住而黎🤭但食完之後發覺主菜🍽️鹹食同樣出色😋𝐮𝐦…不過我都唔怕俾大家知😏見到個甜品咁靚🤩所以打卡既同時📸我已經睇定下一次食咩口味🤗~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ☀️ Lunch Set ☀️包餐湯🥣 / 沙律🥗以跟餐沙律黎講真係幾有誠意,有埋水牛芝士粒🤍 • 黑醋汁🖤.▪Seabass & Yuzu Linguine ($158)燒鱸魚柳有𝟑大件!外皮微微香口,肉質滑身🐟扁意粉🍝加左火箭菜(冇苦味),用柚子醬汁調味,整體味道都幾𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡,好開胃😎▪Strawberry Milkshakes (跟𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐒𝐞𝐭優惠 加+$25)雖然面頭有一大𝐏𝐚𝐭 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦🤍比較邪惡,但加左士多啤梨🍓果醬掛杯邊,𝐏𝐢𝐧𝐤𝐏𝐢𝐧𝐤💕好靚,就揀左。飲落質地幼滑,鍾意甜甜既朋友仔必選😝.以下係散嗌💁🏻‍♀️▪Tom Yum Gong Risotto ($188)隻烤大蝦🦐𝐒𝐢𝐳𝐞都佔唔少位置,配埋惹泰式醬汁可點。意大利飯🥄雖然望落去唔似冬陰功咁橙色,但食落就有個種酸酸辣辣既味道,幾惹味🤪而且仲加左魷魚🦑 • 草菇🍄‍🟫 增加口感.▪Pink
雖然一開始係為左甜品衝住而黎🤭
但食完之後發覺主菜🍽️鹹食同樣出色😋
𝐮𝐦…不過我都唔怕俾大家知😏
見到個甜品咁靚🤩所以打卡既同時📸我已經睇定下一次食咩口味🤗

☀️ Lunch Set ☀️
包餐湯🥣 / 沙律🥗
1944 views

以跟餐沙律黎講真係幾有誠意,有埋水牛芝士粒🤍 • 黑醋汁🖤

燒鱸魚柳有𝟑大件!外皮微微香口,肉質滑身🐟
Seabass & Yuzu Linguine
Seabass & Yuzu Linguine

飲落質地幼滑,鍾意甜甜既朋友仔必選😝
Strawberry Milkshakes

以下係散嗌💁🏻‍♀️
▪Tom Yum Gong Risotto ($188)
隻烤大蝦🦐𝐒𝐢𝐳𝐞都佔唔少位置,配埋惹泰式醬汁可點。
而且仲加左魷魚🦑 • 草菇🍄‍🟫 增加口感
Tom Yum Gong Risotto

▪Pink Strawberry Pancake ($125)
依個動動💓既厚班戟,充滿空氣感。外皮煎香香,中間濕潤鬆軟 • 食落蛋香味超濃🥞
新鮮士多啤梨🍓 • 藍莓🫐圍邊排好,夠靚靚。
表面滑滑既士多啤梨忌廉醬,唔會好甜😎
Pink Strawberry Pancake

▪️Iced Matcha Latte ($50)
可以走甜🍵抹茶粉攪得均勻,唔會積聚係底,飲落滑身😚
Iced Matcha Latte

🔺以上價錢 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺用餐限時為𝟗𝟎𝐦𝐢𝐧𝐬⏱️

Pink Strawberry Pancake
星期日下晝經過難得唔駛排隊 就想試吓尤其係Pancake甲羅燒味噌蟹蓋&蟹黃肉意大利飯 $228🦀偏硬嘅意大利飯 而每粒意大利飯都有好香嘅蟹膏味道 蟹黃就唔係幾食得出 🍚味噌味都冇乜同埋越食越鹹蟹肉就唔算好多蟹蓋有芝士喺上面灸燒過 味道都重配搭埋啲意大利飯食就鹹上加鹹🧂The Pantry Pancake $108 🥞聞落去就好香蛋味 食落去都有蛋味🥚但係裏面就比較濕潤定係未熟lolll 空氣感就一般食落去一pat濕濕地又有蛋味 覺得麻麻配角 士多啤梨芒果藍莓提子好似仲好食啲🍓🥭🫐🍇
星期日下晝經過難得唔駛排隊 就想試吓尤其係Pancake

但係裏面就比較濕潤定係未熟lolll 空氣感就一般
食落去一pat濕濕地又有蛋味 覺得麻麻
配角 士多啤梨芒果藍莓提子好似仲好食啲🍓🥭🫐🍇
4 day(s) ago 0 views
今晚約咗朋友食晚餐,呢間餐廳就係旺角火車站上蓋的Moko新世紀廣場,位置很方便,吃完後立刻就可以搭火車返屋企。我哋揀了特別菜單,主菜是Grilled Pork Chop w/ Roast Potatoes(燒有骨豬扒伴蜜糖燕麥、烤雜菜和薯仔)$218 厚切豬扒鮮嫩多汁,蜜糖燕麥的甜蜜香脆和咸咸的燒汁搭配得很好。甜品是Black Sesame Pancake(黑芝麻布甸、黑芝麻醬和黑芝麻雪糕)$148 Pancake充滿蛋香,又軟又鬆,每啖都有濃郁芝麻味,呢種配搭都是第一次食,唔錯。小食方面的White Wine Mussels$79 藍青口好鮮甜,特別一提係牛油多士,外脆內軟,搭配蒜茸小苘香忌廉汁,真的好好味!最後還點了兩杯Flat White $43做ending,好滿足😌

2024-09-23
5 day(s) ago 0 views
之前都試過好幾次The Pantry嘅姊妹店,每次食完都覺得好滿足好好食,所以今次都非常期待去旺角東依間,果然冇令我失望!Passion Fruit Calamansi Soda飲品充滿熱情果香味,味道酸酸甜甜。飲品入面仲有兩粒大大粒嘅熱情果,非常吸睛!Mekong Mango Soda, Neon Fruit芒果梳打賣相就熱情果嗰杯咁吸引,但係味道一啲都唔差!芒果梳打非常夠氣,飲完真係好爽!Salmon Tacos(3pcs)三文魚Tako上面有好多三文魚粒,加埋酸忌廉一齊食,酸酸哋真係好開胃!Taco又脆卜卜,口感十足!配料有好多蔬菜:蕃茄莎莎、酸椰菜同羅馬生菜,食落感覺非常健康輕盈!Sea Urchin & Scallop Linguine意粉上面有兩粒大大粒嘅帶子同一大舊新鮮海膽,賣相真係非常吸引!帶子下面仲藏有蟹肉!扁意粉又非常掛汁,本身以為醬汁帶有鹹味,點知食落去發現係帶有微微甜味,感覺非常特別!Chicken Mexicana漢堡包好大個,餡料有煎雞扒、牛油果醬同酸忌廉。牛油果醬多到滿瀉,配埋酸忌廉一齊食就更加開胃!麵包質感軟熟,雞扒肉嫩多汁👍🏻Tiramisu Panc

Passion Fruit Calamansi Soda

Mekong Mango Soda, Neon Fruit

Tiramisu Pancake
賣相非常打卡,Pancake大大個鋪滿朱古力粉同燕麥松子仁仲有好靚嘅擺盤!味道非常創新特別,將pancake造成Tiramisu嘅味道,喺其他地方比較少見!Pancake空氣感十足,味道充滿蛋香味!

2024-09-28 0 views
聽朋友講俚間餐廳既漢堡包、意粉,疏乎厘都好好味,今日咁晏行過試下。見餐牌,沙拉🥗都唔錯,巴馬火腿,哈密瓜,Mozzarella 芝士,黑醋醬,雜菜配柚子汁😋好靚好大碟,有好多Mozzarella芝士🧀 芝士口感好特別,巴馬火腿夾哈密瓜一齊食,哈密瓜好甜又夠凍夾咸香火腿好正,雜菜都高質,好開胃🤤一心嚟食漢堡包🍔🤭安格斯牛肉,炒洋蔥蘑菇&芝士漢堡,牛肉味又幾香,食到真係剁碎安格斯牛肉漢堡扒,一口炒香洋蔥配一口牛,真同出面漢堡冇得比👍意式煙肉,蘑菇,卡邦尼意粉&parmasen 芝士 ,好中意佢地用芝士,每款都配上不同芝士,加上脆香煙肉🥓同蘑菇,好食😋烤日本雞胸柳,Burrata 芝士,蕃茄忌廉汁闊面我就好中意食闊意粉🍝,又係配上唔同芝士,蕃茄味濃啲,酸酸甜甜好味,燒雞就燒到剛好,好怕燒到又干又冇汁👍冇想到佢地份量都幾足,所以實在太飽,下次會再嚟試佢地甜品🍮好吸引🤩

一心嚟食漢堡包🍔🤭

烤日本雞胸柳,Burrata 芝士,蕃茄忌廉汁闊面

呢又鬆軟又脆烤春雞窩夫🧇🤩間每次看完movie 經過都有唔少人排隊,weekday 經開見不用排隊方就試吓,呢間Cafe 主打西餐,菜式配搭都幾創新,用厚班戟配搭全日早餐,窩夫除了配生果,雪糕,重有烤雞,令不吃甜品的朋友都可以多個選擇。原本想吃意粉🍝但又想吃窩夫,最後揀了烤雞配窩夫🧇。🍴Roast Chicken Waffle $135烤春雞有半隻,外皮烤至金黃酥脆,雞肉肉質鮮嫩多汁,點埋芥末醬口味更佳,最like 當然係主角窩夫🧇,又鬆軟又脆,加埋少少蜜糖更好吃。🍹Fresh Orange 🍊 Soda $48味道幾清新,重有成片橙片都幾甜。Overall 味道不錯,下次再試甜的窩夫🧇。

原本想吃意粉🍝但又想吃窩夫,最後揀了烤雞配窩夫🧇。

🍴Roast Chicken Waffle $135

🍹Fresh Orange 🍊 Soda $48
味道幾清新,重有成片橙片都幾甜。

Overall 味道不錯,下次再試甜的窩夫🧇。
2024-09-05
2024-09-24 0 views
自己經常都要嚟呢度附近做嘢,有陣時就會過嚟呢一間度食嘢,都食咗幾次㗎啦,因為個味道都唔錯,而且呢個環境呢係非常之清新,每一次去都係平日,都唔算好多人,所以傾偈呢都幾舒服嘅一流嘅今次呢就同朋友叫咗一個雞肉沙律,同埋一個burger share食,個雞肉沙律呢味道都係大家能夠遇上嘅沙律味道啦,最驚喜就係佢個份量呢係非常之大,對於食材嘅我哋嚟講呢其實係覺得非常之好嘅。另外呢都叫咗一個burger share食,嗰個味道都非常之唔錯嘅,但係下次可能就會試吓食意粉

這家the pantry 開得成行成市,就因為其合理的價錢,跟超好打卡的環境Black Sesame Pancake $148Sesame Pudding, Sesame Sauce& Sesame Ice cream黑芝麻大集合!黑芝麻布甸,黑芝麻醬&黑芝麻雪糕🍦!在蛋香濃郁,但入口即化的蓬鬆口感下,舌頭👅彷彿已溶化Grilled Pork Chop w/ Roast Potatoes $218Grilled Bone in Pork Chop,w/ Honey Oats, Roasted Vegetables & Potatoes超熱辣!很多肉汁!意想不到燒有骨豬扒會是現烤!伴隨著蜜糖燕麥的爽脆,烤雜菜&薯仔🥔,尤勝牛扒🥩!Sesame Milkshake $70芝麻奶昔🥤濃郁的芝麻奶昔,濃郁的口感,每一啖都是滋味Pull Pork Lasagna RollSlow Cooked Pull Pork. Pickled Cabbage. Pesto.with Tomato Sauce & Mozzarella Cheese慢煮手撕豬肉,酸椰菜,香草番茄汁芝士千層面🥘$150少有地用上

Black Sesame Pancake $148
Sesame Pudding, Sesame Sauce
& Sesame Ice cream

Grilled Bone in Pork Chop,

Sesame Milkshake $70
芝麻奶昔🥤

濃郁的芝麻奶昔,濃郁的口感,每一啖都是滋味

Pull Pork Lasagna Roll
慢煮手撕豬肉,酸椰菜,香草番茄汁芝士千層面🥘

少有地用上豬肉的千層麵!溶心芝士🧀️加上軟稔的麵質,幾乎無需咀嚼!

The Pantry & Chips Republic (旺角)
旺角太子道西193號MOKO新世紀廣場4樓436-438號舖

2024-09-23 0 views
今日喺MOKO睇完戲就諗住喺附近食埋個dinner先走,見到依間餐廳望落好似都唔錯,於是就揀咗坐餐廳出邊嘅枱,因為私隱度好似高啲咁,同埋啲位又好闊落👍🏻一坐低我哋就有啲糾結,因為實在太多嘢想食啦👉🏻👈🏻淨係薯條都有好多款😳我哋就揀咗黑松露芝士汁薯條😋通常食黑松露薯條,啲黑松露醬都淨係喺面頭落少少,但依到嘅份量就好充足,亦都好夠黑松露味,而且薯條明顯係啱啱炸起,仲要係粗身嗰隻薯條👍🏻主菜方面,我就行穩陣路線,叫咗個Carbonara, 味道唔錯,煙肉蘑菇份量都唔少,用咗Parmesan cheese,煮出嚟好香,值得一讚嘅係佢嗰個意粉嘅軟硬度適中😇而朋友就叫咗個海膽帶子蟹肉海膽忌廉意粉,望到佢個意粉我都真係有少少妒忌,因為個擺盤真係好靚,而且海膽同帶子都好大粒,朋友食完都話好正,佢話個精粹其實係個海膽忌廉汁嗰度,多得嚟食落又唔會好漏,而且好有海膽味,每條意粉都包住啲海膽汁😇另外都好推薦大家嚟Pantry一定要試佢啲奶昔,我自己叫咗Oreo,而朋友就叫做杯 Caramel, 佢嘅奶昔唔會係一種死甜,而且好重奶香,雖然係有啲爆quota,但值得嘅😋

係沙田新城市食過佢的姐妹店 Butlery 對佢的pancake 念念不忘 所以今日約開朋友係新世紀食野 都決定要再食e間的pancake 💕小食: 酸忌廉牛油果醬薯條🍟開胃之選 健康的牛油果🥑醬配搭酸甜的忌廉 薯條一貫粗身脆口 主食:Maple Bacon Cheese安格斯牛肉配搭煙肉的芝士漢堡入口已經食到蕃茄fresh 的口感 牛肉漢堡層次感足 煙肉帶有甜甜的楓葉醬 Sea Urchin & Scallop Linguine海膽、香煎帶子、蟹肉海膽喜歡海膽的朋友值得一點 忌廉汁意粉配搭厚切的帶子口感十足 亦有絲絲的蟹肉豐富口感 甜品🍮: Matcha Cream Pancake今日的主角💕🌟滿滿的抹菜忌廉配搭軟糯的pancake 帶有空氣感的pancake 作為飯後甜品都唔會太飽濟配搭傳統的紅豆、脆米、抹茶蕨餅最喜歡蕨餅 煙煙韌韌 咬口十足飲品:AffojatoVery Berry Fruit Tea平日夜晚餐廳的入座率都非常高 黎開新世紀又喜歡食pancake 的朋友值得一試👍🏻
係沙田新城市食過佢的姐妹店 Butlery

安格斯牛肉配搭煙肉的芝士漢堡
入口已經食到蕃茄fresh 的口感 牛肉漢堡層次感足
煙肉帶有甜甜的楓葉醬

Sea Urchin & Scallop Linguine
海膽、香煎帶子、蟹肉海膽

甜品🍮:

Matcha Cream Pancake

今日的主角💕🌟
滿滿的抹菜忌廉配搭軟糯的pancake
帶有空氣感的pancake 作為飯後甜品都唔會太飽濟
配搭傳統的紅豆、脆米、抹茶蕨餅
最喜歡蕨餅 煙煙韌韌 咬口十足

飲品:

Affojato
Very Berry Fruit Tea

2024-09-16
Dinner
  • Matcha Cream Pancake
餐廳氣氛舒服,適合傾計、打卡食物選擇多,薯條、小食、沙律、意粉、飯、漢堡包,最緊要有梳乎厘pancake甜品 同埋奶昔,岩晒我同姊妹食晚餐.雞肉 Mozzarella 芝士墨西哥薄餅 $79唔好睇佢平平無奇,外皮墨西哥薄餅烤得好香脆、入面餡料雞肉用左香料醃製而成,再配埋番茄莎莎,酸忌廉&牛油果醬一齊食,味道層次好豐富.新鮮海膽,香煎帶子&蟹肉海膽忌廉汁意粉 $178每條意粉都掛上濃厚既海膽忌廉汁,意粉口感有韌度,加埋煎香既刺身級帶子同埋新鮮海膽,勁快清左成碟.白酒蒜茸藍青口配多士 $79小食黎講佢既份量都算多,藍青口肉嫩,白酒忌廉汁沾滿多士.烤三文魚tacos $88呢個tacos不得了,好食!佢既醬汁mix得好好,又有酸椰菜中和番油香既三文魚粒,又有蕃茄莎莎同青瓜既清新,仲有牛油果醬同酸忌廉既creamy.朱古力香蕉pancake $125甜品既pancakes有好多款好吸引,最後都係揀左呢款,最頂有朱古力雪糕,下面有滑嘟嘟朱古力布甸,下面就係厚梳乎厘pancake 最緊要係淋滿濃郁既朱古力醬,口感係鬆、軟、滑、好朱古力!加埋旁邊既焦糖香蕉,正!
餐廳氣氛舒服,適合傾計、打卡
雞肉 Mozzarella 芝士墨西哥薄餅 $79

新鮮海膽,香煎帶子&蟹肉海膽忌廉汁意粉 $178

白酒蒜茸藍青口配多士 $79

小食黎講佢既份量都算多,藍青口肉嫩,白酒忌廉汁沾滿多士
烤三文魚tacos $88

朱古力香蕉pancake $125

2024-09-10
Dinner
2024-09-18 328 views
在Moko 逛完後,開飯是常識,the pantry 是心儀的餐廳,喜歡它的甜品,飯後不用轉場,一剔過!餐廳常爆滿,為了不用等位,門外雅座,也成了不錯的選擇!多款特式飲料,就算坐底飲杯嘢,都很適合。先來醒胃沙律,Buttermilk Chicken Salad $118材料有烤雞扒,牛油果,煙肉,溫泉蛋 & 羅馬生菜,蛋黃沙律醬。主菜是Beef Cheek Risotto $175,燒肉汁慢煮牛面頰肉,配意大利飯及燒雜菜。慢煮的牛面頰肉,軟腍入味,好食!甜品點了Chocolate Banana Pancake $125,材料豐富,有Ricotta 厚班戴、朱古力濃醬、朱古力布甸、焦糖香蕉、布朗尼蛋糕及朱古力雪糕。薄荷朱古力奶昔 $59及焦糖脆脆奶昔 $69,奶昔甜美滑漏,喜歡焦糖味道多一點,因薄荷不是我杯茶。簡單美味,有靚甜品食是重點 🍮,十分愉快!

餐廳常爆滿,為了不用等位,門外雅座,也成了不錯的選擇!

多款特式飲料,就算坐底飲杯嘢,都很適合。

慢煮的牛面頰肉,軟腍入味,好食!

簡單美味,有靚甜品食是重點 🍮,十分愉快!
2024-09-16 299 views
好耐冇食食評,中間去左好多餐廳,但係大部分都so so,依家無啦啦點著番個食評魂唔打廢話,講左MVP先,個薄荷朱古力奶昔真係不得了!平時出面飲都好似飲牙膏咁,佢係真。薄荷朱古力奶昔,係會飲到薄荷感覺嘅朱古力奶昔,而唔係薄荷牙膏醬!相反,個士多啤梨奶昔有啲失望,係有小小藥水味。。。依2杯係普通版,未試終極版千層麵少有用豬肉做,啲豬肉係“妹”,唔洗咬,底層再多番小小芝士佢就會變成我嘅no.1千層麵雞肉芝士薄餅,不過不失,只係太少醬,佢比嘅醬夠2塊餅咋,仲要係大家扮淑女先點咁少黑松露芝士醬薯條,不過不失,依個醬嘅比例ok蘑菇漢堡,蘑菇同洋蔥炒非常香口,洋蔥生生地但係唔辣,牛肉算juicy,因為等人,放左陣再食都唔乾身,但又唔會整濕個包包churros!!! 好多肉桂粉,配有誠意嘅雪糕,朱古力醬有待改善要有心理準備,環境係非常,非常,非常熱鬧,比較難溫柔咁傾計xd

黑松露芝士醬薯條,不過不失,依個醬嘅比例ok

2024-09-09
Celebration