2022-11-22
最近工作比較繁忙,朋友專登搵咗間位置方便,但係坐得舒適嘅日本餐廳,等我食個舒適嘅晚餐😎 餐廳仲有星期六限定嘅優惠: 全日 🌈指定日本生蠔,買一送一午市 🌈A4和牛壽喜燒套餐 (一人前) $298晚市 🌈指定即燒串燒,買二送一📍日本生蠔日本生蠔size 大大的😍creamy得黎味道有層次,首先會食到淡淡嘅礦物質海水味,隨之而來嘅係生蠔肥美呀鮮甜嘅味道!正丫🥰估唔到咁大隻又咁出色😆📍A4和牛壽喜燒A4和牛質地冧身,入口即化,做壽喜燒真係一流!配上豐富嘅蔬菜拼盤,壽喜燒汁唔過甜,味道非常正!📍刺身三點盛今日新鮮嘅蜜柑鯛,油甘魚同埋銀鱈魚😋 刺身擺盤以不同嘅食用花、日本松柏葉等裝飾,令人食指大動❤️ 蜜柑鯛魚肉冧身,aftertaste 好清甜帶微微嘅花香!油甘同鱈魚都非常鮮甜,衝擊味蕾非常之正🥰📍金龍卷金龍卷最重要梗係條龍(炸蝦)啦😌 中間包住嘅炸蝦新鮮炸起,炸漿薄身夠脆,蝦肉彈牙~ 配合青瓜絲、醋飯令到口感同味道都有層次,面頭仲有燒芝士同埋蟹子豐富口味~ 我覺得值得推介! 📍串燒s因為指定串燒買二送一,我哋今次試咗好多款串燒: 🐥雞腎, 雞心, 雞腿肉,🐮 牛舌, 🐷日本豚腩肉, 🍄雞髀菇,
全日 🌈指定日本生蠔,買一送一
午市 🌈A4和牛壽喜燒套餐 (一人前) $298
晚市 🌈指定即燒串燒,買二送一
📍日本生蠔
📍A4和牛壽喜燒
📍刺身三點盛
📍金龍卷
📍串燒s
因為指定串燒買二送一,我哋今次試咗好多款串燒: 🐥雞腎, 雞心, 雞腿肉,🐮 牛舌, 🐷日本豚腩肉, 🍄雞髀菇, 秋葵, 🫑青椒仔
廚師計好時間上枱,令我地可以品嚐熱辣辣嘅串燒!牛舌厚肉,外脆內軟,食落係爽口彈牙❤️ 串燒都幾出色,而且價錢抵食,性價比高🫶🏻
另外店員態度值得一讚👍🏻 又細心又攪笑,為哩餐加分😘