同朋友除咗嚟食和牛燒肉,仲嚟玩呢個啤酒挑戰!只要7秒飲晒一杯350ml 啤酒會再送多一杯 ,對自己嘅飲酒功力好有信心的話,可以過嚟玩下😆整體來講我覺得呢間餐廳好有heart,食物質素及服務都好好,而且冇限時限刻交枱,令客人可以舒服用餐~食完仲有幸運擦擦卡,用餐體驗好好,推薦!💖我地揀咗同朋友嚟玩呢個啤酒挑戰!只要7秒飲晒一杯350ml 啤酒會再送多一杯 ,對自己嘅飲酒功力好有信心的話,可以過嚟玩下😆整體來講我覺得呢間餐廳好有heart,食物質素及服務都好好,而且冇限時限刻交枱,令客人可以舒服用餐~食完仲有幸運擦擦卡,用餐體驗好好,推薦!我地揀咗極尚和牛盛會2人餐($698)首先會上咗前菜、湯、沙律,食到差唔多就會上和牛拼盤、烏冬及飯,仲有兩杯跟餐飲品!店員建議和牛由左邊開始食至右邊,包括有日本九州A4和牛前腿肉、澳洲和牛封門柳、日本九州A4和牛三角胸,三款肉都好正!前腿肉好嫩,封門柳口感實淨牛味濃,三角胸油脂豐富!食飽之後就會送上咖啡烏龍茶,兩隻味道平衡得幾好,唔會太濃,亦有消脂作用~最後就係甜品,配上綠茶粉,可以自己調校濃度,自己製作,過程都幾有趣~🤭⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

我地揀咗極尚和牛盛會2人餐($698)

味道: 8.5/10
服務: 9/10
環境: 8/10
推介值:9 /10

⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

⊃✎⁾⁾喜歡呢個Post可給予”心心”以作鼓勵( ´͈ ᗨ `͈ )◞‎♡⃛

⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
$418 (Dinner)
  • 極尚和牛盛會2人餐