作為街坊,介紹下街坊美食先﹗發覺而家好多車仔麵都越嚟越hea,不過「三不館」令我重拾車仔麵嘅熱情﹗佢個湯底真係寧捨唔同,會飲得出唔係求其嘅湯底,真係有諗過個味同配搭,即使清湯底都唔會淡口,仲係「美顏湯底」,飲落唔似有味精,雖然冇得求證效果啦,起碼飲落好飲唔咸又會想一飲再飲好似食拉麵有靚湯底咁兩餸車仔麵 $32三餸車仔麵 $40四餸車仔麵 $48推介嘅餸有:大腸:感覺清得幾乾淨,而且滷得好入味,食過其他大腸有啲入面有夠「肥/油」喺到,但呢到內外都啱啱好,咬落易咬唔會韌,唔會好似橡筋咁,讚﹗蘿白:清甜冇筋,有索湯味,唔會死甜,合格有餘豬頸肉:爽口彈牙,唔會lam patpat或者好細舊,厚薄適中,接近泰國燒豬頸肉嘅質素推介推介﹗蝦捲:就同平時嗰啲差不多最後想讚吓,類面啲姐姐又貼心又好人,見我揹住個大袋主動俾櫈我叫我放低袋唔使咁辛苦加分﹗
好似食拉麵有靚湯底咁

兩餸車仔麵 $32
三餸車仔麵 $40
四餸車仔麵 $48
推介嘅餸有:

蘿白:清甜冇筋,有索湯味,唔會死甜,合格有餘

推介推介

蝦捲:就同平時嗰啲差不多