📍#喜膳燒 (尖沙咀)尖沙咀寶勒巷10號地舖▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️✨#燒大蜆💰$98燒大蜆無調味,用返佢本身既肉汁去燒,鎖住鮮甜,但記得要襯熱食,如果唔係收汁後會較乾✨#原隻燒魷魚💰$98超級抵食,同埋我地有幸食到最後一隻,之前其他客嗌都賣晒啦🤣魷魚唔會太乾,夠哂軟熟彈牙,配上泰式酸辣醬,好食✨#鵝肝多士💰$88滿滿既油脂香味,配上細細塊一口大小既香脆多士,好食到唔捨得吞✨#明太子雞翼💰$49無骨既明太子雞翼,啖啖肉,係容易入口既明太子味,唔會腥,好滿足✨#燒雞肝💰$34燒雞肝真係燒鳥入面既no.1 !好好味好香!重要香好耐!醬汁燒一百分!.✨#燒韮菜💰$ 22最考功夫既韮菜,唔會燒到變乾草,唔錯,不過因為我係濃味怪,下次要要求師傅多辣粉!整體黎講好食既▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

📍#喜膳燒 (尖沙咀)
尖沙咀寶勒巷10號地舖

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️