2021-12-18
《Cinnabon》 呢間來自美國嘅肉桂卷專門店係揀好口味後會即場幫你加糖漿、配料! 口味同size都有幾多選擇! 如果你怕膩但又心絲絲想試, 咁就可以揀個細粒d既試下!除左揀size,大家仲可以選擇coffee set,中和下肉桂卷嘅甜膩感~🔥 ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️🔸原味肉桂卷 + Americano ($ 48)呢個係最classic嘅口味~ 食落有好香既肉桂味!而且麵包底好軟熟!表面落左朱古力醬同煉奶,完全唔同越食越口乾!✨🔸焦糖蘋果肉桂卷 + Latte ($ 48)呢個係最近推出左新口味 !一見到就即刻叫左嚟試! 小編就覺得呢個比經典口味好食~ 加左蘋果粒之後味道酸酸甜甜🤤而且有蘋果粒咬下咬下🍎 成件事更加有層次🤩以上2款都係minibon,姐係比正常size細粒d架~▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️不設加一服務費▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🔸原味肉桂卷 + Americano ($ 48)
🔸焦糖蘋果肉桂卷 + Latte ($ 48)
以上2款都係minibon,姐係比正常size細粒d架~
不設加一服務費