平時都幾鐘意食咖央多士,聽朋友講依間都幾出名,咁啱經過就去試吓怡保雞絲湯河粉 $62 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟因為阿妹嗰日喉嚨唔舒服想食清淡啲,所以可以選擇唔多,但估唔到依個雞絲湯河粉除咗雞絲之外,仲有蝦肉和魚蛋,質素就一般,不過份量都幾多;而且雖然依個清淡,但又唔會去到冇味,所以食落都唔錯檳城亞參叻沙米線 $62 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟我因為太耐冇食老鼠粉,見到可以免費轉老鼠粉,就轉咗做老鼠粉,不過老鼠粉和叻沙味道不太配,下次都係食返正常米線就算辣度比一般叻沙辣少少,而且配菜和平時的也不一樣,竟然會有菠蘿和青瓜絲係入面,我個人覺得味道是不錯的,不過還是比較喜歡雞絲湯河粉多啲咖央多士餐 $55 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟咖央給的份量很多,基本上麵包都搽滿牛油和咖央,不過我略兼覺得麵包烘得唔夠脆,但滿滿嘅咖央已經值返晒🤩美綠恐龍 $38(跟餐+$17)推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟唔好睇佢好似好少美綠粉,但你飲落就知有幾濃🤤係自己喺屋企先可以調到嘅濃度,超濃,就算我一開始已經食晒表面上嘅咪美綠粉,啲冰溶咗之後,飲落一樣都係咁濃味,可見他們落咗幾度以上均是我個人觀感,每個人嘅口味各有不同,所以末必同每個人嘅用餐感

怡保雞絲湯河粉 $62 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟

檳城亞參叻沙米線 $62 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟

咖央多士餐 $55 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟

美綠恐龍 $38(跟餐+$17)
推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟

以上均是我個人觀感,每個人嘅口味各有不同,所以末必同每個人嘅用餐感覺一樣,如有不同,敬請見諒。