2024-06-16
木系裝潢簡樸時尚, 環境雖然唔太大, 但整體感覺舒服~ 呢度仲有一個4人座位係專為想帶毛孩嘅客人而設㗎!店員嘅服務態度亦好好, 會主動向我哋介紹餐廳嘅推介菜式同限定菜單, 例如Happy Hour串燒清酒套餐🍶~🥢西京燒銀鱈魚配烏冬魚皮略帶焦脆, 魚肉非常嫩滑, 魚肉帶有味噌嘅甘甜風味, 調味出色!轉咗配熱烏冬, 烏冬順滑, 帶煙靭嘅口感, 十分滋味😋~🥢極上厚切牛舌心 推介👍🏻 食牛舌一定要係厚切, 特別有口感!牛舌心燒得啱啱好, 滲透住肉汁, 肉味香濃, 重點係3件牛舌心都好嫩好爽彈, 非常出色!🥢自家製汁燒雞肉棒雞肉口感幾嫩, 食到少量雞軟骨, 沾上生蛋黃及甜醬油, 更添濕潤感~🍣壽司叫咗三文魚腩壽司、珍寶帶子壽司、火炙左口魚邊壽司~ 全部都好新鮮!最愛火灸左口魚邊, 油脂豐富, 經過火炙之後, 魚油慢慢滲出~ 三文魚口感細緻, 好肥美!
🥢西京燒銀鱈魚配烏冬
🥢極上厚切牛舌心