🍳龍躍和牛漢堡蛋包飯 $108🦐大笑蝦蝦菠菜扁意粉 $98🐓金黃滿屋唐揚炸雞 $88🥛白龍布甸牛奶大福盛 $68☕️榛子交響曲 $68🫖焙茶牛乳 $45🔸呢間係好正嘅日本昭和風木系Cafe,呢期嘅新年menu非常吸引,先講龍躍和牛漢堡蛋包飯😀真係一客好豪華嘅蛋包飯!個和牛漢堡煎得剛剛好,肉質鮮嫩多汁,加埋蛋包飯,水準好唔錯👍🏻🔸另一款主食係大笑蝦蝦菠菜扁意粉,啲扁意粉煮得彈牙,配上新鮮嘅大蝦同菠菜汁,味道好鮮美👍🏻🔸金黃滿屋唐揚炸雞係我今餐最鍾意嘅式。啲雞肉炸得金黃酥脆,一咬入口,肉汁四溢,真係好juicy。佢嘅炸雞醬酸甜微辣,好開胃❤️🔸最後要推薦嘅係白龍布甸牛奶大福盛。呢個甜品係一個絕配!裡面有著滑嫩嘅布甸同香濃嘅牛奶大福。布甸好滑好入口,牛奶大福奶香,一齊食真係好開心🔸去過尖沙咀店係深色木系裝潢,我覺得更有FEEL,不過係睇大家嘅美學偏好🤔
🍳龍躍和牛漢堡蛋包飯 $108
🦐大笑蝦蝦菠菜扁意粉 $98