Lunch 食咩好?諗唔到就食Explore Kitchen,每一次食都有新驚喜👍🏻 今次係「日式咖喱牛肉蛋包飯」同埋「明太子鮮蝦意粉」,而我今次食日式咖喱牛肉蛋包飯🥚🥩🍚🍛⭐️日式咖喱牛肉蛋包飯 💰$62唔好睇佢簡簡單單嘅日式蛋包飯咁,原來佢嘅飯係連埋牛肉一齊煮㗎,所以食每一啖飯都有好香濃嘅牛腩味👍🏻而且飯入邊嘅牛肉呢都係入口即溶😋如果想食嘅朋友可以打一打電話過去問,幾時會出日式咖喱牛肉蛋包飯😂⭐️明太子鮮蝦意粉 💰$56淨係睇個賣相都好正,佢嘅每一隻蝦都好新鮮,仲幫你搣埋外面嘅殼,留返頭同尾保留返蝦嘅原有形態😂🍤🦐成個意粉又唔會太鹹,又有好香濃嘅明太子嘅味道,整體來講都係唔錯呀!👍🏻😋

日式咖喱牛肉蛋包飯

⭐️日式咖喱牛肉蛋包飯 💰$62