2022-01-28
ˢᴬᴺᴷᴬ 𓐃 ᵀᴱᴾᴾᴬᴺʸᴬᴷᴵ 為咗慶祝特登預定咗間日本鐵板燒𓆸 座位半圓圍住師傅們坐鎮嘅鐵板燒枱,只有12個位置𓊆 建議預約先哦以下介紹包括咗兩個午市套餐嘅食物♕估唔到跟餐嘅是日沙律都有刺身𓆟 當中吞拿魚同左口魚都好新鮮⧛ 南瓜湯非常滑、又濃郁,好喜歡♡帆立貝鮮爽帶甜◌ ° 加拿大龍蝦肉質QQ彈牙口感,師傅處理得時間啱啱好𓈏 鮮甜滋味,最後要用烤香嘅餐包沾滿醬汁享受埋!喜之次最佳嘅品嘗季節係秋天至初春,因為春天產卵前特別肥厚𓆡 肉質細滑富彈性,經師傅耐心燒製,呈現外脆內嫩 ⍢一般西冷位未去到好軟腍,呢款九州A5和牛西冷𓃒 估唔用三成熟已經足以令油脂溶化,同時肉質細膩,極具光澤,睇到都知好食,入口柔軟多汁𓎩蒜蓉燒飯質感煙韌,蒜蓉亦夠香,仍然覺得比較單調,同呢度評語差唔多❁ 要讚嘅就係佢哋好細心,訂枱時已經主動問係咪慶祝生日或紀念日,最後會喺好好味嘅甜品寫上優美嘅祝福字句,仲要加埋即時印相,服務好好,會係推薦俾朋友嘅餐廳之一𖠌 Executive Course $650+10%𓇢 香煎帆立貝 𓇢 喜之次配沙律、是日前菜、麵豉湯、蒜蓉燒飯、自家製雪糕及咖啡或茶𖠚 Surf and
以下介紹包括咗兩個午市套餐嘅食物♕
Executive Course $650+10%
𓇢 香煎帆立貝
𓇢 喜之次
配沙律、是日前菜、麵豉湯、蒜蓉燒飯、自家製雪糕及咖啡或茶𖠚
Surf and Turf Course $780+10%
𓇢 加拿大龍蝦
𓇢 特選黑毛和牛西冷
配是日沙律 (當日有刺身)、餐湯、麵豉湯、蒜蓉燒飯、甜品及咖啡或茶𖠚