2021-10-08 109 views
估唔到長沙灣有間咁高質素西班牙菜嘅餐廳,雖然係小店,但食物質素一啲都唔會輸蝕高級餐廳架😎等我來推介一吓吧🤗西班牙海鮮飯(Paella) $248用上新鮮食材🦐🦪🦑有鮮蝦,蜆,青口同埋魷魚粒,成個海鮮飯顏色好鮮豔😍味道唔錯👍西班牙蒜油蝦 $98份量算多,蒜油蝦肉質彈牙,雖然望落好多蒜油,但吃落都唔覺得好油,都好惹味😋,配埋烘過脆法包點蒜油更美味🤤西班牙壞蛋薯條🍟 $78個名好特別😆條薯條夠曬香脆,仲有火腿粒點缀,用蛋汁撈埋薯條非常惹味,好好食🤤松露蘑菇可樂餅 $15魷魚可樂餅 $15倆種可樂餅都炸得十分鬆脆,吃落好香口😋內裡仲好creamyChampagne🥂Dominio De Los DuquesSpain, NV Caca Brut $48咁豐富食物當然嘆番杯香檳味道香醇,容易入口朋友就飲西瓜汁🍉 $38用新鮮西瓜鮮榨特別清甜,飲落好fresh🍉仲有些西瓜果肉。總括來講,這間西班牙小店服務及環境非常好,店員好有禮貌同親切💕食物質素相當於高👍下次會再來光顧🤗

西班牙海鮮飯(Paella) $248

西班牙蒜油蝦 $98

西班牙壞蛋薯條🍟 $78

松露蘑菇可樂餅 $15
魷魚可樂餅 $15

倆種可樂餅都炸得十分鬆脆,吃落好香口😋內裡仲好creamy

Champagne🥂
Dominio De Los Duques
Spain, NV Caca Brut $48
咁豐富食物當然嘆番杯香檳
味道香醇,容易入口

朋友就飲西瓜汁🍉 $38
用新鮮西瓜鮮榨特別清甜,飲落好fresh🍉仲有些西瓜果肉。

2021-10-07
Type of Meal