觀塘呢間NATA 都有Cobber Coffee and Tonys Pastry嘅款梳乎厘pancake食! 而且環境舒服又唔使排長龍😆大推介!佢哋嘅Menu有八成相似(仲多咗牛扒!)今次同朋友貪心地一次過叫咗三個甜品🤤♡巴斯克芝士蛋糕 HKD48一切開中間喺半流心嘅芝士 好好食! 芝士味香濃 但係又唔會太過膩 我同朋友都好鍾意佢蛋糕嘅質地~~ ♡開心果忌廉配新鮮士多牌梨梳乎厘班戟 HKD138♡芝麻忌廉配豆腐芝士忌廉梳乎里班戟 HKD118兩個梳乎厘pancake賣相都好吸引💚 口感鬆軟好食有蛋香味 唔剩係得空氣感~ 開心果味濃郁 而且甜度適中!芝麻疏乎厘好特別 入口有種食緊芝麻糊嘅感覺 而且仲有粒粒黑色星星影相打卡好靚!⭐️🖤 朋友仲好有心思預先同侍應講寫咗生日字俾我🫶🏻♡ 明太子忌廉大蝦意粉 HKD148意粉煮得啱啱好 好彈牙!有超多明太子 口感好creamy啖啖掛汁~ 大蝦都好新鮮😋♡美國安格斯肉眼 HKD298 好貼心有蠟燭暖住個牛扒🥩 我哋揀咗七成熟 肉質依然好嫩滑!甜品出色之外 肉眼扒都做得好好!♡ 黑松露薯條 HKD68薯條真係啱啱好脆卜卜 🍟配埋香濃嘅黑松露醬~非常惹

♡巴斯克芝士蛋糕 HKD48
巴斯克芝士蛋糕