2020-09-03
Tamago EN l #元朗🔸大阪燒蛋捲🔸蛋卷cross over 章魚燒 好有驚喜 一次過滿足兩個願望👏🏼 一切開有八爪魚粒,加埋面層的木魚同醬油!一個人食到一碟💕🥰講到日本的蛋料理 一定要食嫩滑蛋丼飯! 🐷吉列豬扒滑蛋丼飯🍳首先用上珍珠米 伴埋咸甜適中的醬油!雞蛋不會過熟 入口嫩滑 同飯 豬扒 溶合,蛋香味濃! 吉列豬 外層炸得鬆脆 皮薄🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸士多啤梨梳乎厘班戟 (Strawberry FuwaFuwa Pancake) $98 🍓🍓🍓🍓🍓🍓Tamago 的梳乎厘 有四款口味,香蕉朱古力 原味 士多啤梨 和 「沖繩風味-菠蘿黑糖珍珠」! 中意酸酸地同士多啤梨必點 呢款! 製作需要20-25 分鐘,所以上主菜之後 可以同店員講準備甜品! 🥰梳乎厘質感鬆軟綿密,入口軟綿綿 有空氣感!不愧係雞蛋專門店 食落蛋味比平時的梳乎厘濃!調味個人覺得偏向甜少少,配埋士多啤梨食剛好 仲有開心果增加味道!中意點嘅可以再加楓糖漿!🥞🍯🍓而家外賣做緊$58好抵食,跟餐仲有胡麻沙律同麵豉湯🥰
🔸大阪燒蛋捲🔸
講到日本的蛋料理 一定要食嫩滑蛋丼飯!
🐷吉列豬扒滑蛋丼飯🍳
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸