鳳鳴居 - 又係啲成日都好多人排隊嘅舖頭!喇沙雞湯麵 $52👀呢個喇沙湯底啲色就好吸引,不過味道比較普通,唔算好辣,而啲雞真係唔錯,都幾滑同埋唔肥👍🏻。同埋都係有骨既雞件,冇骨嘅話會食得爽好多!!!🤣仲有果日食米線有啲過淋咗🥲總括🥄我覺得醉雞湯底應該會好食啲~可以一試啊!🫶🏻———————————————————————————📍旺角西洋菜南街138號地下2號鋪價錢:🎖🎖 🎖🎖食物:🎖🎖🎖*5🎖為最高⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰🔍#是但求其旺角...#旺角美食 #旺角 #旺角cafe #旺角有咩食 #下午茶 #旺角下午茶 #旺角茶餐廳 #旺角冰室 #旺角茶記 #旺角 burger #旺角漢堡包 #旺角米線 #旺角醉雞
喇沙雞湯麵

鳳鳴居 - 又係啲成日都好多人排隊嘅舖頭!

喇沙雞湯麵 $52

總括🥄