2024-11-07
【 期間限定· 月光族燒肉套餐吃到飽 】🥩知道「安平燒肉」推出 #月光族燒肉套餐 ,做安平會員更可以最低會員價 $168享用90分鐘吃到飽,咁抵!當然唔好錯過啦!🍢月光族套餐都有多種選擇,包括嫩肩板牛肉和馬吉牛仔骨。嫩肩板牛肉肉質鮮嫩,牛味香濃,好好味!燒烤後嘅豬大腸香脆可口。🦐必食安平嘅櫻花蝦飯,有櫻花蝦、香蔥、海苔和秘製的滷水汁,每一樣配料嘅分量都可以自己調配,一定適合每個人的口味。🧂仲有佢哋的「十二味醬專區」有超多款嘅醬汁可供配搭,必試五味醬,係經典台式醬汁,酸甜可口層次分明,仲有椒麻口水醬,花椒香氣濃厚,有多層次的麻香,令主食的味道更出色。🍢台灣小食有超好味的酥涼伴豆腐、椒麻雞翼和青瓜麻醬拌手工麵等,我哋食咗勁多呀!🍹飲品選擇多,我哋鐘意自家制冷泡茶,有桂花烏龍、藍莓果茶、百香果綠茶和四季香烏龍菜。