2023-05-01
呢間喺銅鑼灣永光商業大廈嘅MOKUMOKU Yakiton 主打豬肉串燒 餐廳入邊仲有好多豬仔公仔🐷🐽 串燒即叫即燒好惹味🔥✻前菜 HKD32 ✻牛蒡 HKD38前菜蕃茄賣相吸引🍅蕃茄好新鮮 蒜蓉同醋配埋佢獨特嘅醬料味道好match 酸酸地好開胃😆 另外牛蒡口感爽脆 同樣好開胃✻刺身盛 HKD108三款刺身都好新鮮同埋都幾厚身😋三文魚好肥美!yumyum🧡✻三文魚魚頭 HKD108燒得啱啱好 三文魚魚皮微微焦香 啲肉好嫩滑好鮮甜🥰✻芝士翠肉瓜 HKD28翠肉瓜上面加埋芝士微微火灸🔥芝士同翠肉瓜嘅口感好match 而且翠肉瓜好juicy✨✻西班牙黑豚豬頸肉 HKD38呢度出名食豬肉串燒 所以我哋都叫咗黑豚豬頸肉🐷 肥瘦適中而且好入味好惹味!🤤✻蘆筍豬肉卷HKD38豬肉卷肉質鮮嫩好juicy 蘆筍中和咗豬肉嘅油膩感😎正✻白鱔串 HKD68白鱔好新鮮一啲都唔腥!口感外脆內嫩~好好食🤍✻雞翼串 HKD38食串燒就梗係要叫雞翼😝 雞翼燒得好好 外皮香脆啖啖肉好惹味~✻燒芝士年糕 HKD48芝士fans必點😗年糕煙煙韌韌 一咬開就係流心芝士溶🥳正🧀🧀🧀
✻前菜 HKD32 ✻牛蒡 HKD38
✻刺身盛 HKD108