晚餐已經想食好耐,不過人多多排隊,今次12點前去到食lunch,終於唔洗排✌🏻 餐廳唔算好大,位置唔算好多,不過都坐得幾舒適,較多都係以卡位為主,衛生程度ok。✨吉列豬扒定食 $69湯品幾香唔係味精湯,但偏油。白飯香甜,粒粒分明有咬口。肉旁伴有椰菜沙律,可配枱上芝麻醬,醬汁較稀,味道都唔夠香濃,所以感覺一般。吉列豬扒外脆內鬆軟,完全唔會韌😋 ✨吉列雞扒烏冬 $60白飯湯品+$5可以轉烏冬,正宗讚岐烏冬煙韌彈牙👍🏻 吉列雞扒同樣係外脆內軟,雞肉仲好滑溜又夠嫩夠juicy🤤 ✨可樂 跟餐配 $9✨咸檸碧 跟餐配 $13罐裝汽水一定穩陣,定食跟餐優惠價加配幾抵飲。🔍整體感覺:餐廳環境唔錯,服務就一般啦,職員態度都係一般,冇咩特別可以講。但食物質素幾好,兩款肉類都做到吉列嘅脆口感覺,同時保留肉質嘅肉汁同軟滑,以哩個價錢食到咁嘅質素,性價比真係超抵👏🏻

✨吉列豬扒定食 $69

✨吉列雞扒烏冬 $60

✨可樂 跟餐配 $9
✨咸檸碧 跟餐配 $13
罐裝汽水一定穩陣,定食跟餐優惠價加配幾抵飲。

2022-07-06
$70 (Lunch)
  • 吉列豬扒定食