叫咗兩個「鉄丼家」,每碗都有五種配料,連飯底都任你揀~~~🔸厚切藍鰭吞拿魚+4️⃣款自選配料 $105🔸厚切藍鰭中拖羅+4️⃣款自選配料 $120兩碗嘅自選配料都無重複,咁就一次過食到10種配料+兩種飯底😎。🍚飯底叫左冬菇飯同黑椒三文魚飯,全熟嘅三文魚都係麻麻地,再加埋飯係白飯,硬係唔似食緊刺身丼咁;冬菇飯係醋飯,加埋冬菇粒更多一種口感👍🏻。藍鰭吞拿魚同藍鰭中拖羅以外嘅八種配料分別叫左碎蔥吞拿魚蓉、穴子、火炙三文魚腩、甜蝦、赤蝦、帆立貝、蟹膏、松葉蟹鉗。每款都新鮮,味道唔錯:吞拿魚唔會有酸味;但中拖羅唔太夠油潤肥美;松葉蟹鉗食用唔夠方便,味道上亦唔鮮甜,係唯一一樣我唔會再encore 嘅配料。💛雖然前路茫茫,可能仲有一點黑暗同崎嶇,但我信你一定撐得過,因為我哋係香港人!
叫咗兩個「鉄丼家」,每碗都有五種配料,連飯底都任你揀~~~

厚切藍鰭吞拿魚+4️⃣款自選配料
厚切藍鰭中拖羅+4️⃣款自選配料
🔸厚切藍鰭吞拿魚+4️⃣款自選配料 $105
🔸厚切藍鰭中拖羅+4️⃣款自選配料 $120

$134 (Dinner)