【120分鐘室內懶人串燒放題】 @ba_ba_cue 夏天咁熱,想bbq又唔想咁辛苦?今次我就嚟咗觀塘駱駝漆度嘆120分鐘室內懶人串燒放題!多款食物任飲又食,特別設計的串燒爐令到串燒識自己轉動,唔洗人手慢慢翻動,係懶人必備嘅串燒體驗!我哋揀咗B餐美國安格斯牛放題 $268,我自己就最鐘意安格斯封門柳、雞泡魚乾同鮮甜扇貝!自轉串燒放題包括:✨安格斯封門柳🌟好美的大理石花紋,肉質細嫩多汁。🤤✨雞泡魚乾🌟口感脆口,帶有微咸的味道👅。✨鮮甜扇貝🌟肉質細嫩,非常鮮甜可口,自助區仲有牛油🧈無限fill😆✨皇室無激素豬腩肉✨安格斯牛板腱安格斯牛仔骨✨安格斯牛粒✨脆炸榴楗波波除此之外,自助櫃仲有包括多款食物選擇,平時去食串燒都要逐串逐串計,呢度任食好抵!多春魚、蒜蓉包、粟米🌽、煙肉片🥓都係必食啊💖🔶生日月優惠以為$268已經好抵?仲有最抵啲呀!快啲tag你就嚟生日嘅朋友啦(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)▶️凡5人惠顧無限時時段1人免費贈送香檳及生日蛋糕。📍:巴巴串觀塘開源道62號駱駝漆大廈1座5樓C室.........#觀塘#觀塘美食#串燒#串燒美食#觀塘食家#放題#串燒放題#駱駝漆#懶人串燒#自助串燒#bbq#燒烤
【120分鐘室內懶人串燒放題】 @ba_ba_cue

✨安格斯封門柳🌟
好美的大理石花紋,肉質細嫩多汁。🤤

✨雞泡魚乾🌟
口感脆口,帶有微咸的味道👅。

✨鮮甜扇貝🌟
肉質細嫩,非常鮮甜可口,自助區仲有牛油🧈無限fill😆

✨皇室無激素豬腩肉
✨安格斯牛板腱安格斯牛仔骨
✨安格斯牛粒
✨脆炸榴楗波波

🔶生日月優惠
▶️凡5人惠顧無限時時段1人免費贈送香檳及生日蛋糕。

📍:巴巴串
觀塘開源道62號駱駝漆大廈1座5樓C室
#foodielagblah觀塘
2024-07-05
$270 (Dinner)
  • 串燒
  • 甜品