平時係朗西行去元朗廣場都見到葫蘆,因為佢係E個買餸既橋底好突出餐廳有好多個人套餐可以簡,而且可以增量,岩哂肉食既🐷先生,仲可以加配海鮮/刺身,好flexible😊🔸澳洲和牛腹肉心+封門柳(燒肉一倍增量)牛腹肉心油脂分佈平均,封門柳肉味濃郁🔸轉日本稻庭湯烏冬我本身好鍾意食烏冬,所以見到佢有得轉即刻💓💓眼,清消地配上鰹魚湯底,好岩我口味👍🏻🔸波子汽水一路飲一路玩粒波子,好開心🔸鹿兒島A四黑毛和牛+牛舌心(燒肉一倍增量)Omg,個d油花靚到呢,真係每邊燒5秒,仲粉紅粉紅咁食最滑溜,牛舌有2款,牛舌片比較有咬口,牛舌芯就爽口🔸紫菜素飯其他餐廳平時係加飯素同紫菜,E到係加肉鬆同紫菜,配埋燒汁食,真係一碗飯唔夠食呀🔸水蜜桃乳酸特飲酸酸甜甜,可以解膩宜家食滿300蚊仲可以抽獎,我同🐷先生抽到來自鹿兒島既加油一句😂店員都忍唔住同我地一齊笑,又係開心既一晚🤗

🔸澳洲和牛腹肉心+封門柳(燒肉一倍增量)
牛腹肉心油脂分佈平均,封門柳肉味濃郁
🔸轉日本稻庭湯烏冬
🔸波子汽水
一路飲一路玩粒波子,好開心

🔸鹿兒島A四黑毛和牛+牛舌心(燒肉一倍增量)
🔸紫菜素飯

🔸水蜜桃乳酸特飲
酸酸甜甜,可以解膩

$250 (Dinner)