2023-02-26
呢間係牛大人開咗既一條新副線❤️主打台式石頭火鍋 一睇湯底嘅選擇真係好有台式嘅風味😛 排骨鴨血烏雞各種都係港式火鍋冇咁常見嘅味道🤪 吧枱仲有專人幫你預備個鍋加湯仲要好好服務👍🏻 仲有自助嘅沙律吧可以自選蔬菜🥬選擇都唔少⭐️ 爆炒燒酒烏雞鍋 🐔喺石鍋到淋上燒酒再點火🔥視覺效果好正📷 酒味揮發出嚟好香🥂 湯底有種麻油雞嘅感覺好滋補💕⭐️ 爆炒櫻花蝦鮮鍋 🦐櫻花蝦充滿鮮味😊湯底好有海洋嘅感覺🌊 配上海鮮食材有雙倍新鮮💙⭐️ 美國特級翼板肉🇺🇸⭐️ SRF極黑牛前肩肉 🥩⭐️ 澳洲M5和牛肩胛肉眼🇦🇺試左既款肉類用料都好高質🤪 前肩肉既肉味好濃有口感🥳 而和牛肉眼咬落肉質特別淋⭐️ 懷念鹽酥雞 🍗炸得超級香脆又唔會太乾💥 調味入口適中超有夜市風味🌶️⭐️ 麻辣鴨血 🦆⭐️ 手工松露海鮮丸 🐡⭐️ 鮮甜沙白 🐚⭐️ 響鈴 🔔試咗幾種火鍋配料感覺都唔錯 🧡有啲仲要係台灣直送嘅✈️ 鴨血同埋海鮮丸嘅口感都好正沙白加上海鮮湯底特別清甜🤩⭐️ 黑糖虎紋鮮奶 🍼⭐️ 蘋果醋QQ冰紅茶 🍎台式飲品好有誠意🧋 珍珠超級QQ有咬口🍡 蘋果醋帶自然嘅酸味唔會好人工🧃
⭐️ SRF極黑牛前肩肉 🥩
⭐️ 澳洲M5和牛肩胛肉眼🇦🇺