今日天氣得返13度,作為毒撚嘅我今日去黃金圍爐取暖,行到咁上下餓餓哋,突然想食肉肉🍖一個人去食牛角好柒,個個成雙成對,我又得返一條毒撚過聖誕,點頂呀經過呢間一人燒肉店,就膽粗粗去試吓,須知日本有好多比毒撚一個人食飯嘅餐廳,但香港就好小餐廳裡面幾乾淨,有張面壁長枱,獨立地間開咗一個個爐,好方便,我就即刻坐低咗裡面用iPad 落單,我叫咗個400g 雞腿餐,唔洗5分鐘已經送到💫個餐除咗比你揀肉嘅份量,仲可以揀燒汁/鹽燒,小食可以揀泡菜/枝豆,好滿足枱面亦有哂唔同嘅醬汁,啱哂食得重口味嘅朋友個爐啲火唔夠平均,雖然教到🔥🔥🔥,啲雞腿個芯都有啲難熟但肉質鮮嫩,$94真係無得輸性價比高,可以翻啄🌞整體: 9/10

枱面亦有哂唔同嘅醬汁,啱哂食得重口味嘅朋友

個爐啲火唔夠平均,雖然教到🔥🔥🔥,啲雞腿個芯都有啲難熟
但肉質鮮嫩,$94真係無得輸

性價比高,可以翻啄🌞

整體: 9/10
雞腿肉餐400g
2022-12-17
$94 (Lunch)
雞腿肉餐400g
  • 大盛燒肉set