2018-05-30 355 views
小弟鍾意食牛,近日就係屋企附近發覺有間食牛扒或者牛丼飯的開飯之選,百多元有找,就此推薦一下,餐廳仲要係POKKA CAFE 旗下,感覺更可靠和有質素呢!👍🏻👍🏻餐廳環境開揚,正正就在荃灣廣場大門,一入商場就見到!裝潢有特色,令人感覺輕鬆,吃牛扒也是一件寫意簡單的事情呢!😆😆一塊塊新鮮牛扒放在冷藏櫃,牛扒的顏色和紋理漂亮光澤,令人期待😎😎小弟鍾意食牛,點了極上牛丼飯,一次過食哂三款牛肉,咁就夠哂滋味😆😆牛丼飯的牛肉,分別有來自紐西蘭的肉眼、牛柳同加拿大的肥牛!肉眼同牛柳厚度十足,食落夠juicy!肉眼肉味較濃郁,牛柳入口就較嫩滑,肥牛雖然薄身,但味道絕不遜色!三重牛肉的三重滋味,絕對滿足到我"牛魔王"的慾望👍🏻👍🏻牛丼飯上伴有溫泉玉子,連飯與牛肉入口,味道更滑更香濃呢!小食—芝士薯條即叫即炸夠香脆,蛋黃醬濃郁,必食推介!👍🏻👍🏻飲品—黑牛,係可樂配上牛乳雪糕呢!杯裝份量十足料,牛乳雪糕牛奶味道香濃!也是必食推介!雪糕入口幼滑,連可樂同飲,絕對係夏天解渴之選呢😋😋

餐廳環境開揚,正正就在荃灣廣場大門,一入商場就見到!

三色牛丼飯

牛丼飯的牛肉,分別有來自紐西蘭的肉眼、牛柳同加拿大的肥牛!
牛丼飯上伴有溫泉玉子,連飯與牛肉入口,味道更滑更香濃呢!

芝士薯條

小食—芝士薯條
即叫即炸夠香脆,蛋黃醬濃郁,必食推介!👍🏻👍🏻

黑牛

飲品—黑牛,係可樂配上牛乳雪糕呢!