前排同朋友去左二鍋頭食雞煲邊爐😋一個價錢食足幾款煲物,滿足哂咩都想食嘅胃,而且又有多款飲品,雪糕雪條👏🏻雞煲嘅辣度剛好,既能刺激味蕾,又吾會讓人感到過辣。雞肉鮮嫩多汁,吸收哂醬汁嘅精華,好惹味!羊腩煲散發出濃郁嘅香氣,讓人一聞就垂涎欲滴。羊腩嘅肉質極其柔嫩,經過慢火燉煮後,肉汁充分釋放,口感滑順,搭配湯底嘅濃郁風味,感受到暖意融融,啱晒而家秋風起嘅天氣。湯底的香氣撲鼻而來,配上住枝竹,馬蹄等,配料索晒D汁嘅精華,好惹味。邊爐有多款口味,我地就揀左鴛鴦鍋麻辣湯底x 胡椒豬肚雞湯🔥麻辣湯底味道強烈,讓人一試上癮,裡面仲有鴨血,爽滑嘅口感好正😋胡椒豬肚湯底,胡椒香氣十足,搭配豬肚的脆口感,讓人感受到暖意。