如果可以比10 個LIKE, 我會比11 個LIKE 比這餐廳. 無論價錢, 服務, 食物, 甚至係客人都十分有質素。我甚少寫食評, 但今次真想為這餐廳平反。裝修了的皇悅, 有型, 高格調。不算嘈, 也沒有搶食物情況, 很舒服, 很悠閒的星期日午餐因為是家人揀餐廳, 就算看到OPENRICE 的差評, 都硬著頭皮一試,如果係我揀, 見到咁多差評, 令願揀飲茶。 12:00 開始自助餐, 一家人11:45 到齊, 坐著等。走了一圈, 蓋著的食物賣相不俗。熱葷: 東菇鵝掌 ~~~ 東菇很厚, 肥, 鵝掌入味, 勁好味。 雞~~~ 很滑 小龍包~~~ 我家人一個吃了5-7 個, 很好吃, 不得了 魯水物~~ 很入味, 好像在潮州店賣一樣好味 燒火腿 ~~ OK, 家人說其他:三文魚~~ 無特別, 無乜其他SUSHI沙律~~ 很好味,生果SALAD, 蘋果爽口 甜品:小蛋TART, 紅棗茶好味, 美中不足無雪糕 飲品:咖啡機, ESPRESSO一定要試試試呀, 哈哈 年長的父母說: 很好味, 應有盡有, 點解有人說不好??小朋友: 他們不會說, 但2-4歲每人吃3-4碗食

熱葷:
東菇鵝掌 ~~~ 東菇很厚, 肥, 鵝掌入味, 勁好味。

雞~~~ 很滑

小龍包~~~ 我家人一個吃了5-7 個, 很好吃, 不得了

魯水物~~ 很入味, 好像在潮州店賣一樣好味

燒火腿 ~~ OK, 家人說
燒火腿
滑滑雞
魯水物
其他:
三文魚~~ 無特別, 無乜其他SUSHI
沙律~~ 很好味,生果SALAD, 蘋果爽口
三文魚
甜品:
小蛋TART, 紅棗茶好味, 美中不足無雪糕
甜品
飲品:
咖啡機, ESPRESSO一定要試試試呀, 哈哈
GOOD COFFEE
年長的父母說: 很好味, 應有盡有, 點解有人說不好??
小朋友: 他們不會說, 但2-4歲每人吃3-4碗食物

午餐價錢$110, 長者(60以上)/小孩$90. 好抵食.
食物質素遠超過價錢付出,不過如果你要求生蠔, 好多食物種類, 可能不能滿足你。我食過貴, 多食物種類, 但盤盤都唔太好味的, 很無謂。

服務: 雖然多數都是年青人, 除了經理, 但都很OK, 笑容滿面。

這生日飯和父親節飯, 每人都好滿意

Other Info. : 家人們都說這餐廳可ENCORE 洗手間比較少, 去酒店其他地方找吧
2013-06-09
$110 (Lunch)
Celebration
Father's Day