琴日去左食個2人餐dinner set, 498一set。個main course我揀左pork rib同加左38蚊叫左個rib eye。頭盤咩都冇晒要轉雞翼,但係得三隻。不過好在佢既雞翼都唔錯。(雞翼應該好難煮得難食)我真係唔知咩煮法,煮到舊pork rib好似煲完湯既湯渣咁,拎去bbq仲好食過佢。件rib eye都唔係好好多,真係大x樂都好食過去。我寧願佢main course轉10隻雞翼俾我食飽算。498黎咁既main course真係下次不了成個餐我食左2個半鍾,大家唔好以為好似fine dining咁食。係等多過食!完!如果大家想食個景既,lunch上去我估都ok既。因為我對呢個498湯渣pork rib實在太難望,從而激勵我開openrice ac
琴日去左食個2人餐dinner set, 498一set。

498黎咁既main course真係下次不了