2011-12-05 14 views
突登為左呢間服務態度咁差既野開ACC寫食評!一去到要等位,要等五個字,但門口姐姐實牙實齒話9點3有位入到去普通格局啦有得自己拎野衰在汽水冇雪到既!!我地7個人坐2邊, 個阿姐叫我地坐出一個位,比佢坐多個係入邊但語氣係極差!食食下有台人埋單果時話收多數, 原來入黎果時話6個人, 點知得5個人食, 間野就死都要收6個人數, 但明明台面得5個煲.....言談間語氣又係好差, 我心諗做生意唔係咁做架嘛, 下下同個客頂到行, 邊有人會要幫襯你點知轉個頭到我自己奶野佢執台時行埋黎, 「頭先咪叫左你坐埋一個位囉, 又唔聽, 算, 冇野講~」最尾係用極差極串既樣講既間野話限左食2個鐘, 我地9點3入去11點2佢就行埋黎自把自為熄左我地個爐,拎走個煲, 野都冇講句跟住先話要走, 跟住我地話11點2咋喎而家佢就話唔該走, 態度又係極差跟住我同朋友發左幾句脾氣, 話有冇攪錯跟住隔離個侍仔極差面口咁話「有咩同出面個reception講, 唔好係度阿之阿左」總結呢間野D人態度真係好差!!野食冇特別, 仲要貼錢買難受, 比人鬧比人睥, 痴線!!冇下次!!!!!
突登為左呢間服務態度咁差既野開ACC寫食評!

一去到要等位,要等五個字,但門口姐姐實牙實齒話9點3有位
入到去普通格局啦有得自己拎野
衰在汽水冇雪到既!!
但語氣係極差!
間野就死都要收6個人數, 但明明台面得5個煲.....
點知轉個頭到我自己奶野
最尾係用極差極串既樣講既

間野話限左食2個鐘, 我地9點3入去
跟住先話要走, 跟住我地話11點2咋喎而家
佢就話唔該走, 態度又係極差
跟住我同朋友發左幾句脾氣, 話有冇攪錯

總結呢間野D人態度真係好差!!
野食冇特別, 仲要貼錢買難受, 比人鬧比人睥, 痴線!!

冇下次!!!!!
2011-12-04
Waiting Time
25 Minutes (Dine In)
$154 (Dinner)
Celebration
Birthday