呢度日頭係浩海立方探游館, 一到夜晚就會變身成為水母餐廳, 好有諗頭👍🏻 不得不讚下呢個安排非常好👍🏻 一踏入餐廳裏面, 燈光係比較暗, 正正因為咁, 好容易就會見到水母啦!! Adrian 一見到發光嘅水母箱就好興奮, 不停去唔同嘅箱度觀賞水母🫶🏻餐廳係走中高檔路線, 我哋平日晚上時段去, 分別有3-course / 4-course dinner set 🍽️ 另外仲有兒童餐同a la carte. 枱與枱相隔一段距離, 私隱度高, 都好適合情侶嚟拍下拖🫶🏻今晚叫咗:-🍴頭盤 (香煎北海道帶子+ 巴馬火腿沙律)🍴湯 (黑松露茹湯 + 法式龍蝦濃湯)🍴主菜 (香煎M5和牛肉眼扒 + 慢煮牛面頰)💡必點推介: 帶子 同 M5和牛, 連Adrian都不停話”more please”, 今晚嘅食量係平時嘅double😍 媽媽好開心!每張枱都會有一個水母水缸喺隔籬, 食住星級美食同優雅嘅水母一齊共進晚餐, 視覺味覺同時享有高水準嘅體驗❤️餐廳仲可以包場舉行私人活動, 真係可以計劃下下年Adrian生日會喺呢度舉行.

今晚叫咗:-
🍴頭盤 (香煎北海道帶子+ 巴馬火腿沙律)
🍴湯 (黑松露茹湯 + 法式龍蝦濃湯)
🍴主菜 (香煎M5和牛肉眼扒 + 慢煮牛面頰)