Hiring
$17,000-$23,000
$17,000-$20,000
$16,000-$16,500
Monthly
因為屋企人喺附近返工,放左工之後想食餐豐盛d,行行吓見到呢間掛曬豬仔燈籠又幾得意,老竇提議想食呢間就入左去@@咁我地就叫左一家三口就一人叫左一個飯,分別係南蠻炸雞飯,宮崎和牛烏冬同炙燒三文魚飯。先講炸雞飯,炸雞炸得有香脆而不油膩,而且配上南蠻醬果然係一流~熱辣辣食落,完全就係米飯殺手,沙律配上南蠻醬食都迅速食曬!而和牛烏冬我就食左一啖肉,感覺都幾真材實料,半生熟感覺先係最正!而三文魚飯我都係食左一啖,媽媽就話幾鍾意呢個飯,我都覺得唔錯既,飯凍d就好啦。啱啱見到冇食評,先發現可能新開幕關係,d服務都比較好,而且坐得都幾舒服~
又幾得意,老竇提議想食呢間就入左去@@

2021-12-13