2004-05-13
尋日去左譚仔試米線,五點鐘去到冇乜人,但係竟然...我叫左個雞肉腩肉酸菜中辣麻辣米線,食完之後:味道:湯底好浠,中辣一d辣味都冇,食完連麻痺既感覺都冇,難以常像什麽3小辣4小辣,個湯底用料好流,雞肉好滑,但係滑得唔多尋常,急凍雞柳肯定係有少少un既,我估佢做左手腳,腩肉肥到不得了,肥膏同肉既比例高達4:1,冇乜肉食,腐皮得一塊,好似腐皮好貴咁,米線勁淋唔爽冇咬感,酸菜係現成野,度度都係咁環境:唔算差,唔逼,尚算舒服服務:呢項算係極差既一環,我尋日去得果五個客左右,我碗米線竟然要十五分鐘先到,等到我火滾,吹佢伙記就猛話"黎緊啦",落單果時問佢酸菜可唔可以另外搵碟上,佢就話"唔得架,呢度冇架",跟著對面檯話要隻碗仔,點知佢就上錯左俾第二張檯,正常都問一問人係咪要碗仔先俾佢喇,聲都唔聲就咁放落去,人地再吹佢羅碗仔,佢就話"我搬緊貨點俾碗仔你啊",跟住就收返原本上錯隻碗仔再俾佢,呢個情況係發生響兩個唔同既伙記身上面,即係代表整體服務係好差咁既價錢咁既質素,我食老麥好過,起碼有番句多謝
我叫左個雞肉腩肉酸菜中辣麻辣米線,食完之後:
環境:唔算差,唔逼,尚算舒服
咁既價錢咁既質素,我食老麥好過,起碼有番句多謝