2024-02-02 91 views
打邊爐係冬天必食嘅嘢,又多選擇又可以多人一齊食🕺🏻🕺🏻所以我同friend 決定去食一餐!燒蒜蓉牛油粟米🌽真係一道香脆又滋味十足嘅小食!每一粒粟米都被包裹住一層焦香嘅外皮,一咬落去,個粟米仲保持住啖啖水分🉐我哋點咗好多燒單骨雞翼🍗仲有蜜糖同辣味嘅選擇!單骨雞翼皮烤到金黃酥脆,一口咬落去,啖啖肉汁即時爆破🫦蜜糖味嘅雞翼甜中帶點糖醋嘅滋味,而辣味嘅雞翼就辣辣嘅🌶️刺激味蕾又解饞!真係好想嗌下啤酒🍻美國特級牛肩胛🐂肉質鮮嫩多汁,每一啖都好滋味!同埋,佢哋嘅任食惹味羊腩煲🐑都值得一提,羊腩燉得好入味,肉質軟綿,配上濃郁嘅湯底,暖心又暖胃♨️我好中意蒸海鮮💗啲新鮮嘅扇貝、沙白、蝦同鮑魚,經過蒸煮之後,散發出濃郁嘅蒜蓉香氣!每一口都帶有海鮮嘅鮮甜味道同蒜蓉嘅香脆口感💥真係好正!總括而言,相馬嘅食材新鮮,味道豐富多元,而且服務態度都好好!係一個好適合同朋友、家人一齊嚟嘅地方!如果你鍾意打邊爐,我絕對推薦你嚟呢度!👨‍👩‍👧‍👦