2024-06-11 154 views
近期香港天氣好反常, 一時好大雨, 一時又出太陽. 呢D天氣最好都係留係室內, 放長假爸爸話不如食個自助午餐, 咁至係happy holiday! Adrian話好想去玩電動車, 咁我地一於去屯門嘅📍Hotel Cozi The Platter, 1間以火車為餐廳主題, 當中仲有D座位營造到好似坐係火車包廂入面, 好特別🚂今次係第2次幫襯, 自助午餐轉了日韓主題, 感覺仍然唔錯, 星期六日及假日HK$338加一.食物雖然唔係超級多選擇, 但絕對係夠食同對得住HK$338! 分幾個唔同嘅食物區: 有沙律 / 凍火腿 / 凍海鮮 / 魚生吧 / 熱食 / 燒烤 / 熱湯 / 粉麵 / 飲品 + 啤酒 / 咖啡 + 茶 / 甜品 + 雪糕 + 生果.麵包蟹超級受歡迎, 好多人拎, 我地最鍾意係和牛油揚壽喜燒烏冬, Adrian自己都食晒1碗. 呢度雪糕都有唔同牌子同口味可以選擇, 連平時好少食雪糕嘅媽媽都食左2杯, 好味道呀!食飽飽, 係時候到Adrian去玩. 酒店有迷你電動賽車場及遊樂區, 食左自助午餐仲可以💡半價💡去玩, 開心呀! Adrian一上到去就心心眼D電動車, 平時係出邊玩都

食飽飽, 係時候到Adrian去玩. 酒店有迷你電動賽車場及遊樂區, 食左自助午餐仲可以💡半價💡去玩, 開心呀! Adrian一上到去就心心眼D電動車, 平時係出邊玩都唔平, 呢度係限時內任玩, 好抵呀! 仲有滑梯, 角色扮演嘅服裝, 真係啱晒小朋友放電!